Zondag, optimaal genieten

0 0

Slapen tot na twaalf uur op zondag

Terwijl ik dit stukje typ, ligt iedereen hier in huis nog te slapen en ben ik voor de verandering eens klaarwakker. Dat mag in de krant want op zondag presteer ik het vaak om tot na 12 uur uit te slapen. Nee vandaag opende ik mijn ogen om 8.10 uur, ik voelde me fris en klaarwakker en dacht als ik me nu weer omdraai en mijn ogen dichtdoe dan is het heel snel maandag. En dat is zo zonde van mijn kostbare zondag. 

Het enige geluid wat er te horen was

In alle stilte liep ik naar beneden naar de keuken en maakte een grote mok thee. Het enige geluid wat er deze vroege zondagmorgen te horen was, was het gemiauw van Lola. Tja hoe kan het ook anders, deze kat heeft altijd honger. Mijn kop thee heb ik meegenomen naar de slaapkamer, heerlijk nog even terug in bed scrollen op mijn telefoon. 

Netflix en wassen draaien

Inmiddels is het bijna 16.00 uur en heb ik 3 wassen gedraaid, gedroogd én opgevouwen. Heb ik 3 afleveringen gekeken van de serie “You” op Netflix. Ontbeten en geluncht en zelfs een dutje gedaan van een uur. Heerlijk! Nog even chillen op bed voordat we gaan eten.

Daar is het zondag voor

De meiden wilden tosti en ik had nog een bloemkool pizzabodem in de koelkast liggen dus easy peasy. Het is nu bijna 20.00 uur en ik lig gedoucht en al weer lekker op bed met een mok thee. Erg he, hoe lui ik kan zijn? Ach daar is het zondag voor toch? Terwijl mijn oudste dochter, die naast me ligt allemaal vragen stelt over weight gain shakes, omdat ze wilt aankomen probeer ik mijn menu voor komende week samen te stellen. Zij wilt aankomen, ik wil afvallen. 

Ik ga nog even van deze zondagavond genieten, morgen gaat de wekker weer om 5 uur. Dit was een erg fijne dag, vroeg wakker geworden, redelijk lui kunnen zijn maar ook genoeg wassen weggedraaid en opgeruimd. 

Hoe brengen jullie de zondag door? 

 

Foto lazy sunday door Ink drop.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.