iPhone 7 plus, ik hou van jou

2 0

iPhone 7 plus, ik hou van jou!

Yes! I’m an iPhone addict en iedereen mag het weten. Mijn eerste iPhone was de 3G en na deze heb ik elke versie in mijn bezit gehad. Ok ik moet toegeven dat ik tussendoor maar één keertje ben vreemdgegaan, maar dat slippertje duurde gelukkig maar twee weken. Ik kon met geen mogelijkheid wennen aan een Android telefoon dus ben ik snel maar teruggegaan naar mijn oude liefde. Hey oude liefde roest niet! Momenteel heb ik de iPhone 7 Plus en zoals altijd ben ik er superblij mee. Ik doe alles met mijn telefoon behalve douchen… Duh! Zelfs blogs schrijven vind ik stiekem fijner om ze op mijn telefoon uit te typen dan op mijn laptop.

Waarom jij ook een iPhone moet hebben

Hier in huis hebben we allemaal een iPhone, een andere telefoon komt er bij mij niet in. Vriendinnen, kennissen, familie ik verveel ze altijd en probeer ze dan om te praten dat ze ook een iPhone moeten aanschaffen. Waarom ik dan zo verliefd ben op mijn iPhone 7 Plus? Ik ga het je vertellen .

Het scherm is 5,5 inch groot, lekker groot om spelletjes op te spelen of je favoriete series op te kijken. De iPhone is voorzien van twee 12 megapixel-camera’s met twee lenzen voor betere foto’s, een groothoeklens en een telelens. Je kan er supergoed mee inzoomen en je foto’s blijven ook nog eens scherp. Voor meer licht bij het maken van foto’s in het donker of een donkere omgeving bevat de telefoon een flits met vier led-lampjes. Perfect voor selfies in de club.

Ook erg fijn dat de iPhone 7 Plus stof en waterdicht is. Mocht je zonder paraplu in de regen lopen kun je gewoon lekker door blijven kletsen zonder bang te zijn dat je telefoon eraan gaat. Zelfs als je in een plas valt van een meter diep is er ook totaal niets aan het handje.

Trouw aan mijn iPhone

Ik zal nooit meer vreemdgaan met een andere telefoon, ik blijf trouw aan mijn iPhone! Baal ik dan niet dat inmiddels de iPhone 8 er alweer is? Hmm nee niet echt, de iPhone 7 Plus is zo’n geweldig ding dat ik er voorlopig nog heel veel plezier van zal hebben (check ook de reviews). En wie weet dat wanneer ik mijn abonnement weer kan verlengen er alweer een nieuwe iPhone is. Who knows?!

iphone 7 plus

Mocht trouwens het geheugen van je iPhone bijna vol zitten, ik heb er ooit een blog over geschreven. 5 tips om geheugen op je iPhone vrij te maken.

Wat heb je liever? Een iPhone of…. ?

Uitgelichte foto iPhone 7 plus via Shutterstock.

2 Comments
 • Els
  november 22, 2017

  Jaloers!!! Ik heb nog een oudje. Maar wil niks anders dan een iPhone.
  Els onlangs geplaatst…Borduren #4: KerstmisMy Profile

 • roelina
  december 4, 2017

  Ik hou ook van mijn iPhone, once you go iphone…. 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.