Bloggen, back to business

0 0

Het bloggen weer langzaam opbouwen

Vier maanden geleden schreef ik mijn laatste blog. Totaal niet wetende dat ik daarna voor een langere periode uitgeschakeld zou zijn. In mei verloren wij op brute wijze een familielid, en de klap kwam pas later. Dan moet je keuzes maken en voor jezelf en je rouwende dierbaren kiezen. Verder wil ik er geen details over kwijt, het leven gaat verder en je moet zoiets een plekje kunnen geven. Maar ik ben weer back to business, en ik ga het bloggen weer langzaam opbouwen. 

Bloggen op mijn telefoon

Langzaam want mijn laptop heeft het begeven en ik ben dus nu even een blogger op mijn telefoon, en mocht ik iets moeten bewerken dan zal ik dat op mijn werk moeten doen. Maar hey bloggen op je telefoon is helemaal niet zo erg, eerlijk gezegd deed ik dat altijd al maar een laptop in de buurt is altijd fijner. Maar goed ik moet het er voor nu even mee doen. 

Waar ga ik over bloggen?

Eigenlijk hetzelfde wat jullie van mij gewend zijn en misschien wil ik wat meer aandacht geven aan zelfzorg. Zelfzorg in de zin van hoe ik me staande hou in mijn chaotische wereldje. Ik zal het waarschijnlijk ook wat vaker over opvliegers hebben aangezien die me om de oren vliegen. Er zullen vaker reviews te lezen zijn, ik heb nog wat in te halen. Maar ik ga het in ieder geval niet hebben over de tepelklem van Easytoys die ik cadeau kreeg van de kerstman. Heel grappig, uhuh! 

Ik begin dit jaar met frisse moed. De zin zit er echt weer in en ik wil en hoop dat het bloggen me weer zo lekker gaat liggen als een tijdje terug. Naar wat mijn collega bloggers mee bezig zijn ben ik ook heel erg benieuwd naar, dus ik heb aardig wat terug te lezen denk ik!

Foto bureau door HAKINMHAN

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.