5 x Bullet journal gastblogs voor My Lovely Notebook

2 0

Bullet journal gastblogger voor My Lovely Notebook

Sommige van jullie weten wel dat ik al een tijdje gastblogger ben voor de geweldige My Lovely Notebook webshop. De naam zegt het al, deze webshop verkoopt alleen maar de leukste notitieboeken, agenda’s en planners. Ook zijn de populaire Leuchtturm 1917 bullet journals hier te koop. Een notitieboek met puntjesraster, een index en paginanummering. Mijn all time favoriete notitieboek ever. Inmiddels heb ik er al vier in mijn bezit, waarvan ik er twee in gebruik heb. De ene gebruik ik als echte bullet journal en de andere gebruik voor mijn afval avontuur oftewel een weight loss journal.

Een kijkje in mijn bullet journal ter inspiratie

Voor My lovely notebook schrijf ik één keer in de maand een gastblog. Ik geef mensen een kijkje in mijn bullet journal ter inspiratie met mooie foto’s. Nieuwsgierig wat ik allemaal al behandeld heb? Ik geef je een korte intro van alle blogpost, mocht je het leuk vinden om meer te lezen dan kan je natuurlijk verder klikken op bijgevoegde links.

1. Letters met mooie krullen

Je bullet journal opvrolijken met handlettering is ontspannend en vooral erg leuk om te doen. Teksten, gedichten, je favoriete quotes… In mijn eerste blogpost voor My lovely notebook laat ik wat foto’s zien van mijn kunsten en vertel ik wat ik gebruik voor het handletteren.

bullet journal

2. Trackers in je bullet journal

Ik hou ervan om van alles bij te houden. Hoelang ik slaap, hoeveel water ik heb gedronken op een dag, hoeveel stappen ik heb gedaan… Yes ik ben een grote fan van trackers!

bullet journal

3. Je stemming bijhouden in een Mood mandala

Een mandala inkleuren is superleuk maar zelf een mandala tekenen én inkleuren is nog veel leuker. In deze mood mandala hield ik een maand lang elke dag bij hoe mijn stemming was.

bullet journal

4. Een opgeruimd huis dankzij je bullet journal

Wanneer je net als ik niet zo goed bent in het huishouden dan kun je je eigen huishoudschema en plan opzetten in je journal. En ik zeg je, het werkt!! Mijn huis is stukken opgeruimder!

bullet journal

5. Je bullet journal effectief inzetten voor gewichtsverlies

Speciaal voor mijn afval avontuur kocht ik een nieuwe Leuchtturm. Hier hou ik alles in bij betreft het sporten, afvallen, recepten en nog veel meer.

Bullet journal

Still doing it!

Ik ben nu ongeveer 9 maanden bezig met mijn bullet journal en eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat ik het zolang zou volhouden. Natuurlijk ben ik de ene week er wat meer mee bezig dan de andere week, but i’m still doing it!
Je kan zoveel kanten op met een bullet journal en het precies toepassen op jouw behoeften.

Is een bullet journal iets voor jou?

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.