61 x ideeën voor in je bullet journal

3 2

Bujo pauze

Zoals ik al vertelde in mijn gastblog voor My Lovely Notebook, heb ik de afgelopen weken niet zoveel aandacht aan mijn Bullet journal besteedt. Mede door mijn drie weken vakantie waarin ik asociaal lui ben geweest, en echt veel had ik niet te plannen. Ik heb in die weken zoveel boeken gelezen waar ik niet mee kon stoppen dus heb ik even een Bujo pauze gehad. Niet zo erg hoor want op elk moment kan je zo weer in het Bullet journal leven duiken. En dat heb ik dan laatst ook weer gedaan. Op zoek naar ideeën voor in je bullet journal.

Ideeën voor in je bullet journal

Ik heb een aantal weken vooruit gewerkt en wat weekly spreads gemaakt. Hier schreef ik dus een blogpost over met foto’s. Omdat ik even die pauze had gehad moest ik weer op zoek naar inspiratie. Wat wil ik nog in mijn Bullet journal hebben naast de gebruikelijke weekly en monthly spreads? Nog heel veel! Ik heb een hele lijst gemaakt zodat ik kan terugkijken mocht ik het even niet meer weten. Deze lijst met ideeën voor in je bullet journal deel ik ook met jou en mocht je het fijn vinden kun je deze ook als pdf downloaden en uitprinten. Hopelijk heb ook jij de komende tijd genoeg inspiratie!

61 x ideeën voor in je bullet journal

 1. To do’s
 2. Braindump
 3. Wishlist
 4. Bucketlist
 5. Persoonlijke doelen
 6. Favoriete tv shows
 7. Verjaardagen
 8. Films die je wilt kijken
 9. Favoriete recepten
 10. Favoriete quotes
 11. Fitness tracker
 12. Wekelijks menu
 13. Boodschappenlijstje
 14. Zomer bucketlist
 15. Favoriete liedjes
 16. Wekelijkse routine
 17. Schoonmaakschema
 18. Review van je week/dag
 19. Herfst bucketlist
 20. Sportschema
 21. Social media tracker
 22. Boeken die je wilt lezen
 23. Serie tracker
 24. Playlist
 25. Gewichtstracker
 26. Handletteren
 27. Slaaptracker
 28. Adressenlijst
 29. Cadeau ideeën
 30. Habittracker
 31. Plaatsen die je hebt bezocht
 32. Weekly’s
 33. Daily’s
 34. Pen test
 35. Familie activiteiten
 36. Winter bucketlist
 37. Challenges
 38. Zelfzorg activiteiten
 39. Droomjournal
 40. Dingen waar je blij van wordt
 41. Ochtend routine
 42. Avondroutine
 43. 10 minuten taken
 44. Gezonde snacks
 45. Vakantieplanning
 46. Budgettracker
 47. Spaardoelen
 48. Maandelijkse herinneringen
 49. Jaarlijkse doelen
 50. Huiswerk tracker
 51. Dankbaarheidslijst
 52. Restaurants waar je wilt eten
 53. Dagjes uit ideeën
 54. Inhoud van je vriezer
 55. Moodtracker
 56. Lente bucketlist
 57. Wachtwoorden
 58. Verzorging van je huisdier
 59. Bullet journal bingo
 60. Financiële uitgaven
 61. Complimenten

Wil je de PDF downloaden dan kan je dat doen via onderstaande knop. Zo heb je voorlopig genoeg inspiratie voor je bullet journal in de buurt.

Zelf kan ik nu een aardige tijd vooruit en ik hoop dat ook jij dat kan. Heb jij nog ideetjes voor mij? Vertel ze me in een reactie. Binnenkort een blogpost over mijn favoriete pennen, stiften etc. die ik gebruik voor mijn bullet journal. Hieronder alvast een sneakpeek!

Deze blogpost bevat affiliatelinks. Mocht je een aankoop doen via deze links dan ontvang ik hiervan een klein percentage. Dit kost jou verder niets.

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.