Bullet journal update, dat werd tijd!

0 0

Mijn poezenkind in mijn Bullet journal

Een jaar geleden werd ons gezinsleven uitgebreid. Na zoveel jaar gezeurd te hebben kreeg ik eindelijk mijn zin. We kregen er een pluizig klein schattig poezenkind bij. We noemden haar “Lola” by the way. Ook een jaar geleden had ik dus een geweldig idee om een soort dagboek/weekboek bij te houden in mijn Bullet journal over hoe onze poes Lola zich ontwikkelde. Ik wilde foto’s per week maken hoe ze groeide. Kleine verhaaltjes opschrijven met wat voor kattenkwaad ze uithaalde, je weet wel allerlei poespas. Nou ik zal je vertellen, dat geweldige idee heb ik vorige week pas afgemaakt. Een freaking jaar later! Natuurlijk niet hoe het eigenlijk de bedoeling was, want ja een jaar later was ik al veel dingen vergeten die ze had uitgevreten. Maarrrrr ik moet zeggen dat ik er toch wel heel erg tevreden over ben. 

Jij wilt dit ook om je bullet journal op te vrolijken

Godzijdank heb ik wel regelmatig foto’s gemaakt van onze haarbal. Dat kan ook niet anders wanneer mijn telefoon eeuwig aan mijn hand vastgeplakt zit. Dus helemaal verloren was ik niet, alleen moest ik ze nog uitprinten. En laat ik nou net de HP Sprocket hebben aangeschaft. De watte? Nou gewoon die mobiele foto printer die gewoon ff lekker in je broekzak past, of gewoon in je tas natuurlijk. Binnenkort zal ik een uitgebreide review plaatsen met alle ins en outs. Ik kan je wel alvast mededelen dat jij hem ook gaat willen! En al helemaal als je je Bullet journal wilt opvrolijken. Dat is ook een reden waarom ik hem graag wilde hebben. 

Ik heb er een zooitje van gemaakt

Dus ik printte wat foto’s van Lola uit en kon eindelijk de pagina’s waar ik een jaar geleden aan begonnen was afmaken. Eerlijk gezegd baal ik wel dat ik dit in mijn soort van chaotische Bullet journal heb gemaakt. Dit is mijn eerste bujo en ik heb er echt een zooitje van gemaakt… maar goed niet zeuren en gewoon doorgaan. 

Huisdieren bullet journal

Huisdieren bullet journal

Huisdieren bullet journal

Met de foto’s, wat stickers, washitape en fijne pennen ben ik dus even los gegaan en dit is het resultaat. 

Huisdieren bullet journal

Huisdieren bullet journal

Ik schreef een klein verhaaltje en een stukje met woorden over hoe Lola haar karakter is. Altijd leuk om nog eens terug te kijken en te lezen. Ik ben er in ieder geval erg blij mee. 

Heb jij huisdieren? Komen deze ook voor in je Bullet journal? 

Deze blogpost bevat affiliatelinks. Mocht jij een aankopen doen via deze links dan ontvang ik hiervoor een klein percentage, dit kost jou verder niets.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.