Shoplog DIY spullen

5 0

Shoplog

De laatste tijd heb ik echt zoveel zin om creatief bezig te zijn en aangezien ik het ook op mijn doelenlijstje heb staan om een DIY te doen en hierover een blogje te schrijven ben ik maar eens wezen shoppen. In deze shoplog laat ik je zien wat ik heb gekocht.

Handlettering doe je zo

Ik begon met online shoppen en kocht het “handlettering doe je zo” boek, ook dit is een onderwerp op mijn lijst met doelen en echt iets wat ik al heel lang graag wil leren. Het boek kost 14,99 en binnenkort schrijf ik nog een aparte review over het boek en mijn vooruitgang met handletteren.

shoplog diy spullen

Bij Action vond ik deze brushpennen welke ik ook kan gebruiken voor het handletteren. Een pakje met 4 pennen kost 0,99 cent en ze hebben verschillende kleuren.

shoplog diy spullen

Via Pinterest kwam ik echt een geweldige DIY tegen welke echt bij mij past en ik kan dan ook niet wachten tot ik kan beginnen. Wat het voor DIY projectje is vertel ik nog even niet, binnenkort meer hierover. Ik heb nu wel alle spullen in huis dus ik kan snel beginnen.

shoplog diy spullen

Ik kocht een kartelschaar bij de Hema voor 16,50. Best prijzig maar ik heb hem echt nodig en ik weet zeker dat ik hem vaker ga gebruiken, anders mijn dochter wel.

shoplog diy spullen

Bij Action kocht ik 2 pakjes vilt A4 8 vel voor  0,99 cent per stuk. En bij Xenos kocht ik een doosje kopspelden 200 stuks voor  1,69.

shoplog diy spullen

Glowsticks (Action) 0,56 voor een DIY samen met mijn jongste dochter. En een pakje bedrukt vilt met 8 A5 vellen voor 0,89.

shoplog diy spullen

Ook voor mijn dochter 5 flesjes glasverf (Action) voor 0,99.

shoplog diy spullen

Bij Action kocht ik ook een zakje decoratie diamanten voor 0,69. Bij Xenos kocht ik de twee doosjes diamanten die je op stof kan vastnaaien. Normaal gesproken kost een doosje 1,49 maar ze waren nu in de sale en hoefde ik maar per doosje 0,75 te betalen.

shoplog diy spullen

Als laatste…. Drie velletjes plakstenen, op elk velletje zitten 132 steentjes. Per velletje kost het 0,49 cent.

Ik heb er zin in

Goed geslaagd toch of niet? Ik ben zeer tevreden en voor het geld hoef je het bij Xenos en Action niet te laten. Wel lang geleden hoor dat ik mijzelf aan een DIY heb gewaagd, ik heb er wel heel veel zin in. Ik kan niet wachten tot ik het eindresultaat kan laten zien aan jullie.

Waag jij jezelf weleens aan een DIY? Waar koop jij je knutselspullen dan?

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.