W7 porefection primer | Make up door een dummy

6 0

Primer

Na het gezichtsmasker van vorige week komen we bij de primer. Een primer is een crème-achtige substantie die je na het smeren van je dagcrème en voor het aanbrengen van je foundation gebruikt. Wanneer je dit gebruikt blijf je make up langer zitten doordat je make up zich aan de primer hecht. Bijna alle primers bevatten siliconen, deze siliconen zorgen ervoor dat je huid gladder wordt en vullen fijne lijntjes en kleine rimpeltjes op. Daardoor ziet je huid er gladder uit. Het zelfde verhaal geldt ook voor poriën, deze zullen minder opvallen omdat de primer ze inprincipe opvult.

w7 porefection primer

W7 porefection primer

Ik gebruik altijd een primer wanneer ik make up gebruik. Normaal gebruik ik die van NYC New York Color deze is te koop bij Kruidvat. Laatst las ik een review bij Pinkit over de W7 Porfection en dacht die moet ik ook maar eens proberen. Heel erg bekend met W7 ben ik nog niet, ik kan mij herinneren dat ik weleens nagellakjes voorbij heb zien komen op andere blogs maar verder niet. Ik wandelde naar de Op=Op voordeelshop omdat daar de W7 porefection te koop is en tot mijn verbazing was er een heel schap met make up producten van W7. Hoe kan ik hier altijd overheen gekeken hebben? Echt zo stom… Ik zag zoveel dingen die ik graag eens wil uitproberen dat ik mij echt moest inhouden. Momenteel heb ik al zoveel liggen wat ik nog moet uitproberen en reviewen en mijn portemonnee word alsmaar dunner. Dus met moeite kocht ik alleen dat waarvoor ik speciaal naar de winkel was gelopen, de W7 porefection primer, deze kost 6,95 en zit in een tube van 16ml.

w7 porefection primer

w7 porefection primer

 

Grote poriën zijn super irritant

De poriën op mijn gezicht zijn op verschillende plekken groter dan op andere plekken van mijn gezicht. Tussen mijn wenkbrauwen, op mijn wangen vlak naast mijn neus, op mijn neus en op mijn kin. Super irritant vind ik dat, het is echt geen mooi gezicht wanneer je foundation draagt. Ik ben dan ook superblij dat er zoiets bestaat waarmee je je grote poriën minder kan laten opvallen.

Porefection

De meeste primers zijn wit van kleur, maar dat is deze niet. De substantie is erg zacht en smelt snel weg zoals je kunt zien op de foto.

w7 porefection primer

Mijn dochter zei het is net of je niets aan het smeren bent, zo zacht is de W7 Porefection. Het vult de poriën niet zoals ik zou willen maar toch zie je wel verschil met voor en na het aanbrengen. Ik heb het nog niet gebruikt met een full face make up maar van wat ik bij andere heb gelezen is dat wanneer je je foundation erover aanbrengt dat de poriën bijna niet meer te zien zijn. Ik ben sowieso tevreden met het resultaat tot nu toe.

Gebruik jij primer? En ben jij al bekend met W7 producten?

 

Bewaren

6 Comments
 • marije
  oktober 10, 2016

  Ik gebruik geen primer of foundation. Heb het gevoel dat mijn huid dan niet meer kan ademen. Ik heb W7 wel eens voorbij zien komen op blogs maar nog niets zelf van.

 • Bianca
  oktober 10, 2016

  Ah leuk dat je deze primer ook geprobeerd hebt, alleen jammer dat die dan niet super goed voor je werkt. Ik ben inmiddels met mijn tweede verpakking bezig haha, vooral voor het gebied rondom mijn neus is deze W7 primer super xxx

 • Babs
  oktober 10, 2016

  Op=Op voordeelshop, op die naam kan ik nooit komen! Daar heb ik ook van W7 dat spul gekocht om je lipstick mat te maken.
  Een primer wil ik altijd gebruiken maar soms vergeet ik het. Dan zit mijn foundation er al op…pfff
  Ik heb die van de Wibra en hij bevalt goed. hij is wel ietwat dikker, maar vult mijn poriën goed op.
  Deze ziet er ook goed uit, iets dunner van substantie kan ook wel fijn zijn.
  Babs onlangs geplaatst…Event The Body Shop- The Wildest Christmas ever!My Profile

 • YuSt
  oktober 10, 2016

  Oh, ja irri die poriën. Ik probeer ook altijd een primer te gebruiken. Echter soms vergeet ik het en dan merk ik wel dat mijn make-up minder mooi is op het eind van de dag.
  Ik gebruik er een van Gosh.
  YuSt onlangs geplaatst…Lavera kennismaking te Amsterdam | op pad voor Pink-it.nl | LaveraMy Profile

 • Els
  oktober 10, 2016

  Dank je wel weer voor deze goede uitleg :-). Ik gebruik eigenlijk nooit primer. Misschien toch eens doen. Op=Op voordeelshop zit hier nu ook in de buurt :-).
  Els onlangs geplaatst…Nieuwe collectie knutselspullen kerst Action en knutselvoorbeeldenMy Profile

 • Cassandra
  oktober 10, 2016

  ik gebruik regelmatig w7, laatst ontdekte ik het Neon eye palette, kun je ook veel leuke dingen mee. Qua primer gebruik ik altijd die van Catrice, Prime & Fine sooting nog iets.. die gebruik ik inmiddels al zo’n jaar of 3. Wel anderen geprobeerd maar die werkt tot nu toe nog steeds het meest fijn. Deze kende ik dan weer niet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.