Netflix aanrader “The affair”

0 0

Netflix! Mijn kinderen hebben honger!

Heb je dat weleens gehad na het bingewatchen van een ( Netflix ) serie, dat je de personages gewoon een paar dagen mist? Ik wel! Het is gewoon dik balen wanneer je de laatste aflevering hebt gekeken en het tot je doordringt dat je nog een paar maanden of zelfs langer moet wachten voordat je weer verder kan kijken. Ik kan zo opgaan in een serie en dan is stoppen geen mogelijkheid. Dikke wallen, volle wasmanden en kinderen die uitgehongerd zijn. Sorry schatjes, nog 1 aflevering… En dan nog 1 en nog 1…. 

De serie “the affair” staat al een tijdje op Netflix maar was me helaas nooit eerder opgevallen. Helaas ja want pffff wat is dit potverdorie een goede serie. 

The Affair op Netflix

Juist ja, de serie gaat over overspel. En girlllll, een en al drama, hitsigheid en verdriet, maar zo spannend. Van het begin tot het eind van seizoen twee word je vastgegrepen in de wereld van Noah, Allison en hun families. 

Waar gaat de serie over? 

Noah Solloway, een schrijver die hard aan zijn carrière werkt, gaat met tegenzin op vakantie naar zijn schoonouders samen met zijn vrouw en vier kinderen. Net aangekomen op de plaats van bestemming ontmoet hij Allison Bailey die als serveerster werkt bij een plaatselijke eettent. De vonk springt meteen over en dan begint de drama aan één stuk door. Aan het begin heb je nog totaal geen idee wat je te wachten staat maar al snel zit je met je mond open van verbazing, gebeurd er een misdaad en neemt het verhaal zo’n wending dat je denkt… Neeeee dit kan niet waar zijn. 

De serie bekijk je steeds vanuit het oogpunt van een ander personage. De eerste 30 minuten vanuit Noah en de volgende 30 minuten vanuit Allison. Wat later in het seizoen komen ook de echtgenotes van beide personages aan de beurt. Erg vermakelijk!

Twee seizoenen op Netflix

Ik ga natuurlijk verder niets over het verhaal vertellen, dan zou ik de pret zwaar bederven. Het enige wat ik je wel zeg, girlllll you need to watch this one on Netflix!!! Er staan nu twee seizoenen voor je klaar. Inmiddels is seizoen 3 ook al uit maar deze is nog niet toegevoegd en seizoen 4 komt eraan!! Please Netflix, doe snel!!

Heb jij the affair al gezien? Welke series raadt je mij aan die ik moet zien? 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.