Suits op Netflix, yeah i know i’m late

0 0

Suits Netflix

Waarom heeft niemand me ooit verteld dat de serie Suits op Netflix echt een aanrader is? Oke ik lieg! Zoveel mensen hebben me dit al zo vaak gezegd en nooit wilde ik luisteren. Totdat ik even door alle series heen was. Was dit dan het moment om weer te beginnen met lezen? Ik had nog aardig wat boeken op mijn to read lijstje staan. Toen het me niet lukte om weer grip te krijgen op het lezen ging ik toch maar snel terug naar mijn beste vriend Netflix. 

6 seizoenen suits

En dus wanneer ik over een week weer moet beginnen met werken zal ik zeker weten de vraag krijgen, hey Es hoe was je vakantie, wat heb je allemaal gedaan? En mijn antwoord gaat zijn… Nou ik heb vooral veel uitgerust, heel veel dutjes gedaan en ff 6 seizoenen van Suits er doorheen gejaagd. Yep! Ik kan dat! En nee hoor, ik vind het totaal niet zonde van mijn twee weken vrij. Ik had deze hang en slaapvakantie echt nodig. Even tot mezelf komen, samen met Netflix.

Onder een steen gelegen

Ook al ben ik nu op de helft van seizoen 4, ik weet nu al dat ik Harvey, Mike, Louis, Donna, Rachel en Jessica zal gaan missen na de laatste aflevering van seizoen 6. Ja ik ben zo’n iemand die altijd even een paar dagen nodig heeft om te beseffen dat ik nog heel lang op het volgende seizoen moet wachten. Oja en suffe ik kwam er tijdens seizoen 2 pas achter dat Rachel, Meghan Markle is. Je weet wel die knappe dame die met prins Harry is getrouwd. Ik heb echt onder een steen gelegen. 

Geweldige serie

Suits gaat over een jongen Mike Ross die al vroeg school verlaat en het in de grote mensen wereld probeert. Als advocaat-stagiair zonder diploma weet hij al snel indruk te maken op topadvocaat Harvey Specter. Deze geweldige serie zit vol conflicten, actie, drama en humor. Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik zolang heb gewacht met deze serie. 

Heb jij Suits al gekeken? 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.