Netflix bucket list

23 0

Echt zo stom

Tranen met tuiten toen ik alle seizoenen van Breaking bad op Netflix had gekeken en erachter kwam dat er geen nieuwe afleveringen meer gemaakt zouden worden. Ok ik lieg, ik heb niet gehuild maar was echt wel heel even diep treurig. Hoe kan je nou leven zonder Walt, Jesse en Los Pollos?! Echt zo stom!

Weer zoiets stoms

Eenmaal bijgekomen van de teleurstelling ben ik voorzichtig begonnen met Pretty little liars. Voorzichtig omdat ik echt dacht dat dit een serie voor meiden van een jaar of 15, 16 was. Nou dan heb ik de ziel van een jonge meid, de looks trouwens ook, want verdomme (excuse me) wat een gave serie is PLL! Ik heb alle seizoenen in 5 of 6 weken gekeken en ben er nu alweer doorheen. Seizoen 7 word in Amerika al uitgezonden maar hier in Nederland staat hij nog niet op Netflix. En van wat ik heb gelezen zal dat voorlopig ook nog niet gebeuren. Weer zoiets stoms, maar goed…

Ik moest dus op zoek naar een nieuwe serie om te kijken, want ja ik heb zoveel vrije tijd (ahum) en die moet ik goed benutten. Er zijn nog een heleboel series die ik moet kijken, en het heeft wel even geduurd voordat ik wist met welke ik zou beginnen.

Stranger things

Het is “Stranger things” geworden, een thriller/horror serie en staat sinds 15 juli op Netflix. Splinternieuw en nog maar 1 seizoen met 8 afleveringen van een uur. Inwoners van Hawkins worden in een bovennatuurlijk mysterie gezogen wanneer er een kleine jongen spoorloos verdwijnt. De serie speelt zich af in de jaren ’80 en van wat ik in de eerste aflevering heb gezien smaakt het naar meer. Ik laat nog wel weten wat ik van de serie vind wanneer ik alle afleveringen heb gezien.

Netflix bucket list

Omdat Stranger things nu maar 8 afleveringen heeft, heb ik alvast verder rond gekeken op Netflix en heb ik een Netflix bucket list samengesteld met welke series ik nog wil zien.

•Luther
•Sense8
•How to get away with murder
•The following
•Hannibal
•The returned
•Marcella
•Bloodline
•House of cards
•Making a murderer

Dit zijn ze voorlopig, misschien dat er nog wat bij komen. In welke volgorde ik ze ga kijken weet ik nog niet, ik kan namelijk niet kiezen. Dat zien we dan wel weer. Ik kan in ieder geval even vooruit.

Welke series uit mijn Netflix bucket list heb jij al gezien?

23 Comments
 • Babs
  juli 20, 2016

  Ik dacht ook dat PLL voor jongere meisjes was… dank voor de tip!
  Making a murderer kan ik je zeker aanbevelen. Met verbazing kijk je mee hoe het kan lopen, daar kan je nog tijden over napraten… ongelooflijk maar zeker niet onmogelijk. En toch die twijfel af en toe… 😉
  Luther vonden wij ook helemaal geweldig, zeker gaan zien!
  Babs onlangs geplaatst…Make-up Studio verwelkomt Pro Eyeliner GelMy Profile

  • Savethemama
   juli 20, 2016

   Bedankt, nu weet ik dat ik sowieso een paar goede keuzes op mijn bucket list heb gezet hihi

 • Nicole
  juli 20, 2016

  Sense8 is echt gaaf! Maar House of Cards kwam ik niet doorheen..
  Nicole onlangs geplaatst…Weight Watchers update #6 | FrustratiesMy Profile

  • Savethemama
   juli 20, 2016

   Ik ga het gewoon proberen binnenkort, ik moet sowieso kijken of ik House of cards wat vind

 • Cindy - levenalsmama.nl
  juli 20, 2016

  Momenteel ben ik bijna door OITNB heen dus ik moet ook op zoek naar een nieuwe, de meeste van dit lijstje zeggen me niets dus ik zal ze zeker eens even opzoeken 🙂

  • Savethemama
   juli 20, 2016

   Ik ben al een tijdje door OITNB heen, kunnen weer een jaartje wachten pfff

 • Vanessa
  juli 20, 2016

  Breaking Bad is inderdaad een topserie! Momenteel kijken mijn vriend en ik naar Lie To Me, maar ook The Killing is een echte aanrader. Uit jouw lijstje wil ik graag The Following en Bloodline kijken.

  • Savethemama
   juli 20, 2016

   Oh lie to me ken ik nog niet, zal eens kijken. The killing heb ik al uitgekeken, echt ook een favoriet van mij

 • Janske
  juli 20, 2016

  Ik keek PLL in 2012 en was helemaal fan…super tof! The returned is ook wel leuk en Hannibal en How To Get Away With Murder ook…ik vond trouwens Orphan Black ook erg goed!
  Janske onlangs geplaatst…#Lolmetpapa #5 – boterham met kaas, uit de kast komen & stoute papaMy Profile

  • Savethemama
   juli 20, 2016

   Jaaa Orphan black is geweldig!

 • Hilde
  juli 20, 2016

  Bates hotel, vampire diaries, the shining ( serie ), american horror story, suits en broadchurch (!!!) Zijn ook aanraders
  Hilde onlangs geplaatst…Sleek i-Divine Oh So Special paletteMy Profile

  • Savethemama
   juli 20, 2016

   Oeh thanks, nog meer op mijn lijstje!

 • YuSt
  juli 20, 2016

  Ik heb geen Netflix ?
  YuSt onlangs geplaatst…Swatched-it | Sleek | Smokin’VioletMy Profile

  • Savethemama
   juli 20, 2016

   Nee? Misschien een keer proberen? Volgens mij is de eerste maand gratis

 • Quinty
  juli 20, 2016

  The following is echt een mega gave serie! Als ik jou was zou ik daar gelijk mee beginnen hihi!

  • Savethemama
   juli 22, 2016

   Dat gaat dan de volgende worden die ik ga kijken!

 • Jennifer
  juli 21, 2016

  Sowieso Jane the Virgin! Het is zo’n dom verhaal (ik hou totaal niet van genres zoals die van New Girl bijvoorbeeld) en onrealistisch dat zelfs ik het fantastisch vind. Helaas nog maar 1 seizoen van 20 afleveringen…
  Jennifer onlangs geplaatst…Eten: Mama Essi in RotterdamMy Profile

 • Leonie van Mil
  juli 21, 2016

  How to get away with murder, PLL, Breaking bad, Making a murderer, the Following heb ik ook gezien en allemaal supergaaf. Drop dead Diva en Elementary vind ik ook echt een aanrader
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Weer of geen weer? Gewoon naar buitenMy Profile

  • Savethemama
   juli 22, 2016

   Thanks voor de tips, nog meer om te kijken!

 • Maris Maria Renne
  augustus 20, 2016

  Ik heb ook gejankt toen Breaking Bad afgelopen was!
  Je ‘moet’ ook ‘Better Call Saul’ proberen, als je Breaking Bad leuk vond! Totaal anders, maar ook een goede vibe en gaaf gefilmd.
  ‘Making a Murderer’ was niet goed voor mijn bloeddruk. Ik heb wat gevloekt, getierd en op Google opgezocht, zo gefrustreerd was ik.
  Wij zijn fan van ‘House of Cards’ en wachten vol smart op het nieuwe seizoen. ‘How to get away with murder’ begon vermakelijk, maar werd steeds slechter en toen zijn we vrij snel afgehaakt. ‘The Following’ vonden wij ook prettig wegkijken en ‘Pretty Little Liars’ hoor ik veel over, maar weet niet of ik mijn vriend zo gek kan krijgen dit een kans te geven. Had ook het idee dat het voor tienermeisjes was 😉
  Ik kijk nu ‘Nashville’ en daarna wil ik beginnen aan ‘Vinyl’. Fijn en simpel wegkijken als je van muziek houdt.
  Maris Maria Renne onlangs geplaatst…Hydraterend Anti Kater SapjeMy Profile

  • Savethemama
   augustus 21, 2016

   Hmm Better call Saul heb ik geprobeerd maar kon er niet in komen. Misschien het verkeerde moment meteen na Breaking bad. Making a murderer zijn we mee begonnen, de eerste afleveringen viel mijn mond al open van verbazing. How to get away with murder vond ik juist super spannend, ik wacht nu op seizoen 2. Can’t wait! Zelf ben ik nu ook begonnen met “the following”. Ook weer zo’n serie waar je niet mee kan stoppen. Ik kom tijd tekort!!

 • Sjoukje - meergeldminderstress.nl
  augustus 20, 2016

  Heb je “Lie to me” ook al eens gezien? Die vonden wij ook heel leuk! (En stiekem ook wel een beetje leerzaam, ik let sindsdien veel meer op lichaamstaal.) Alleen jammer dat het halverwege seizoen 3 ineens stopt, en dus ook niet verder gaat (als gevolg van die schrijversstaking van een paar jaar geleden…)
  Sjoukje – meergeldminderstress.nl onlangs geplaatst…Hoe vind je de goedkoopste supermarkt?My Profile

  • Savethemama
   augustus 21, 2016

   Oh die ken ik niet, zal er eens naar kijken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.