Koolhydraatarm ontbijt of lunch met gegrilde groente

Van koolhydraatarm naar koolhydraatrijk

Na een tijdje helemaal van god los te zijn gegaan met koolhydraatrijk eten ben ik weer back on track. Vraag me niet waarom ik van koolhydraatarm naar koolhydraatrijk ben gegaan, it just happened na een stuk taart te hebben gegeten op een verjaardag. De volgende dag en weken verruilde ik mijn koolhydraatarm ontbijt, lunch en diner voor allerlei etenswaren barstensvol koolhydraten. Wat een zwakkeling he? En de gevolgen waren niet zo fijn.

Gelukkig heb ik me weer kunnen herpakken

Ik voelde me opgeblazen, geen energie, ontstekingen op mijn huid, noem maar op… Gelukkig heb ik me na enige weken weer kunnen herpakken en gaat het weer zijn gangetje. Yeah baby! Maar… Soms (lees regelmatig) ben ik lui en ga ik voor het makkelijke. Ik vond bij Albert Heijn in de diepvries een zak gegrilde groente van Bonduelle. Natuurlijk super handig want dan hoef ik zelf geen groente te snijden!

Koolhydraatarm ontbijt of lunch

Het perfecte koolhydraatarm ontbijt of lunch

In de zak zit totaal 400 gram gegrilde aubergine, courgette en paprika. Per 100 gram 5,8 koolhydraten, voor mij perfect en ook nog eens binnen 5 minuten klaar. Heerlijk voor als je soms weinig tijd hebt om uitgebreid te koken. De eerste helft heb ik samen met 2 hamburgers gegeten en wat ik over had heb ik de volgende dag mee gebakken met 3 eieren. Perfect als koolhydraatarm ontbijt of lunch aangezien het voor mij nog wel eens moeilijk is om groente te eten tijdens mijn ontbijt of middageten.

Koolhydraatarm ontbijt of lunch

Eet jij tijdens het ontbijt of de lunch groente?

Op zoek naar meer koolhydraatarme recepten? Klik hier. 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.