Vans, help jij kiezen welke ik moet kopen?

0 0

Vans, wie kent ze niet?

Wie kent ze niet, Vans? Die ubercoole hippe schoenen waarvan ook jij vast wel een paar van in je kast hebt staan of ooit ze eens helemaal hebt afgedragen. Ook ik ben schuldig! Ik heb ze inderdaad ook gedragen. Mijn eerste paar waren de zwarte lage en mijn tweede paar waren die met een luipaard print. Dat is alweer enige tijd geleden trouwens. En ook al zie ik er iedereen op lopen toch kriebelt het om weer een paar aan te schaffen. 

Zelfs beroemdheden zijn verliefd op Vans

Vans is een Amerikaans merk en had eerst eigenlijk als doelgroep, skateboarders, BMX-ers en surfers. Die wafel-achtige zolen waren zeer nuttig voor skateboarders zo hadden ze extra grip. Inmiddels worden deze schoenen over de hele wereld gedragen en niet meer door alleen de skateboarders. Zelfs beroemdheden zijn verliefd op deze geweldige footwear en ik snap dat wel. En aangezien het vakantiegeld binnen is gun ik mezelf een nieuw paar. Ook al ben ik een die-hard Nike fan, een beetje afwisseling kan geen kwaad. Alleen nog even beslissen welke het zullen worden. Help je me mee? 

 

Tja welke zullen het worden? Mag ik er nog even over nadenken? Want ik wil ze eigenlijk allemaal. Kijk al die mooie kleurtjes dan die kan ik toch niet weerstaan? Help! Wist je trouwens dat Vans Kleren en bijvoorbeeld rugtassen te koop zijn?

Heb jij deze weleens deze shoes aan je voeten gehad, zo ja welke?

Uitgelichte foto Vans schoenen via Shutterstock.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.