Nike sneakers, mijn all time favorieten

0 0

Nike air max 1

Jaren geleden was ik ooit eens 13 jaar, ja echt waar. Om precies te zijn was dat in 1987. Gosh wat is dat lang geleden, ik ben echt oud aan het worden. Oke laat ik het maar snel over iets anders hebben, leeftijd doet er nu echt even niet toe! In 1987 raakte ik tot over mijn oren verliefd op de sportschoenen van Nike, haha lekker van de hak op de tak! Nike introduceerde toen de Nike air schoen met zichtbare air-unit. De nike air max 1 was geboren. Deze geweldig perfecte schoen is laatst opnieuw uitgebracht in de originele kleuren. De ‘1987 Anniversary Edition’. De airmax 1 blijft mijn all time favoriet! Ik hou zo van dit model, ik heb er al aardig wat versleten sinds 1987.

nike air max

nike air max

Nike air max 90

Mijn daarop volgende favoriet is de Nike air max 90, één van de meest populaire schoenen. Uitgebracht in 1990 vandaar ook de naam air max 90. Ook van deze heb ik er ontelbaar veel gehad in allerlei kleuren. Momenteel heb ik een all black versie en een rood met witte versie. 

nike air max

Air classic

Waar ik er ook veel van kapot heb gelopen (ja ik weet het, superzonde) is de air classic. Eigenlijk ontworpen als hardloopschoen. En eerlijk gezegd kan je bepaalde favorieten wel ontgroeien want dit model is niet echt mijn ding meer. 

nike air max

Air max 95

Ik kan je zonder schaamte zeggen dat ik echt wel duizenden guldens en euro’s aan Nikies heb uitgegeven. Een heleboel mensen zullen het zonde van het geld vinden maar ik heb het er graag voor over gehad en nog steeds. Alleen koop ik nu niet meer zo vaak Nikies als ik vroeger deed. De Nike air max 95 kostte vroeger rond de 300 gulden en dat heb ik ook echt neergelegd voor deze schoen. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in veel verschillende kleuren maar ik vind de zwarte het mooiste. 

nike air max

Air max 2017

Waar ik nog steeds een shoegasm van krijg en die bovenaan mijn wishlist staan zijn de air max 2017 triple black. Deze schoen is zo geweldig mooi dat ik er zelfs mee zou willen slapen. 

nike air max

Nike air max thea

De Nike air max thea sneakers moest ik eerst heel erg aan wennen maar ik begin ze steeds mooier te vinden. Vooral omdat ze in zoveel leuke kleuren verkrijgbaar zijn en naar wat ik hoor lopen ze erg licht en zitten comfortabel. Check die kleurtjes dan! Heel nice weer. 

nike air max

nike air max

Ik denk, nou ik weet zeker dat ik nog heel wat jaartjes op sneakers zal blijven lopen. Zelfs achter mijn rollator mocht ik die ooit moeten gebruiken. I’m a big sneaker head

Draag jij vaak sneakers? Welke zijn jouw all time favoriet? 

 

Uitgelichte foto Nike air max 1 via Shutterstock

0 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.