5 x cadeautjes voor mijn man, mits hij zich gedraagt

0 0

Cadeautjes en poespas

Vaderdag is zojuist voorbij en eerlijk gezegd doen we hier eigenlijk niet aan mee de laatste jaren. Ook niet aan moederdag. Dit sinds de meiden te groot werden om cadeautjes te knutselen op school en al die poespas, nee voor ons hoeft het niet zo. Wij vinden het leuker om elkaar zo af en toe onverwachts te verassen. Gewoon met iets kleins, of groot… Dat mag natuurlijk ook. 

Moeite met cadeautjes kopen

Alleen heb ik altijd grote moeite om leuke cadeautjes voor mijn man te kopen. En weet je hij heeft alles wat hij wilt, dus het wordt steeds moeilijker. En zeg eerlijk om nou steeds sokken of boxers te kopen gaat ook vervelen, ja toch? Maar de cadeautjes moeten wel iets zijn waar hij echt iets aan heeft. Zonde van het geld als ik iets koop waar hij maar een keer naar kijkt. Ik heb stiekem een lijstje gemaakt, hij weet hier natuurlijk niets vanaf, voor wanneer ik hem weer eens wil verassen. Komende tijd hoef ik dan mijn hersenen niet te pijnigen over wat ik nu weer eens zal kopen. En mijn blog leest hij toch niet dus het blijft een verassing voor hem.

5 x cadeautjes voor mijn man

1. Kleding

Kleding is altijd goed. Mijn man is best wel ijdel. Qua uiterlijk en qua kleding, dus een mooie polo of een tof shirt zal altijd goed in de smaak vallen. 

2. Pannen

Ja je leest het goed. Het klinkt heel vreemd misschien maar mijn man kookt heel graag (gelukkig, want ik niet) en van een mooie goede pan kan hij heel erg blij worden. 

3. Drank

Mijn man en ik houden beiden wel van een drankje. En met een goede fles whiskey ga ik zeker punten scoren. Zelf drink ik geen whiskey maar ik koop wel een fles Bacardi Limon voor mezelf erbij.

4. Scheerspullen

Zoals ik al vertelde is mijn man best ijdel en is dan ook vaak met zijn uiterlijk bezig. En dan doel ik meer op zijn sik en hoofd wat perfect geschoren moet zijn. Dus fijne scheerspullen zal hij ook blij van worden. Bijvoorbeeld een toffe scheerkom of een scheerset met kwast en scheermes houder. 

5. Dagje samen weg

Of een etentje of een weekendje… Het komt er niet zo vaak van dat we samen op pad gaan. Ook al zijn onze dochters oud genoeg om alleen thuis te blijven. Dus ik denk dat dit het eerste cadeautje gaat worden, dan heb ik er zelf ook nog wat aan. Slim he?! Wel meteen een heel weekend dan!

Nou voorlopig kan ik mijn man verassen met verschillende cadeautjes, mits hij zich gedraagt haha. Geven jullie elkaar regelmatig een verassing? 

Foto via Manandshaving.nl 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.