Thank god het is vrijdag #8

11 0

Thank god het is vrijdag

Elke vrijdag een personal update “ Thank god het is vrijdag ” wat heb ik meegemaakt, welke leuke, interessante of lekkere linkjes kwam ik tegen, tips, foto’s en nog veel meer.

Uit eten

Mijn schoonzusje is afgelopen maandag voor 3 jaar vertrokken naar Curacao met haar gezin. Haar man werkt bij het leger en kreeg de mogelijkheid om voor 3 jaar daar een functie te vervullen. Lijkt mij een heel gaaf avontuur, en natuurlijk een perfect tropisch klimaat. Afgelopen zaterdag werden we uitgenodigd voor een afscheids etentje.

image

image

Dit gevaarte hing boven onze tafel waar we zaten te eten, weet niet of het een echte is, lijkt er wel op. Erg mooi!

Planken Wambuis

Ergens in Ede middenin de bossen zit het restaurant genaamd “Planken Wambuis”. Een fijn restaurant in een mooie omgeving. Voordat we aan het diner begonnen, hebben we eerst in de tuin van het restaurant even bijgekletst met een hapje en een drankje. Voor het diner was er een tafel binnen gereserveerd.

image

Als voorgerecht nam ik carpaccio, erg lekker en mijn favoriet. Het hoofdgerecht wat ik uit had gekozen was langzaam gegaarde procureur van het Iberico varken. OMG wat was dat lekker, het vlees was zo zacht dat het gewoon weg smolt in mijn mond. Heerlijk!

image

image

Het nagerecht bestond uit kleine gebakjes en een bolletje ijs, ook allemaal erg lekker.

image

Ohja voordat we uit eten gingen zijn we nog even bij een ander schoonzusje op bezoek geweest. Dit is haar hondje Bibi, een kleine druktemaker. Zat niet stil voor de foto haha.

image

Een nieuwe serie voor mijn blog

Zondag heb ik niet veel gedaan, lekker gechilled in de tuin en wat blog posts uitgewerkt. En bedacht ik een nieuwe serie voor mijn blog. “15 vragen aan”… Inmiddels heb ik meer dan 30 aanmeldingen, super leuk! Elke donderdag vind je een nieuwe editie.

Maandag ben ik bij Action een zwembad gaan kopen voor in de tuin aangezien er warme dagen aan zaten te komen. Dus we konden af en toe even lekker afkoelen. Perfect bad met 4 zitplaatsen!

image

image

Het kleurverschil met mijn arm en been. Mijn benen zijn zo wit dat ze bijna licht geven haha. De komende dagen ga ik proberen bij te kleuren, hoop dat mijn benen wat kleur hebben voordat ik op vakantie ga.

image

En wat doe je als je geen zin hebt om te koken en het te warm is om te barbecuen? Juist je gooit het vlees op de gril!

Thank god het is vrijdag

Dit was mijn week, niet al te veel gedaan. Ja werken, en daarna was ik kapot, dus na het werk lekker de tuin in en hangen op de bank. Ik ben blij want, thank god het is vrijdag, whoohoo! Fijn weekend mensen!

Hoe was jouw week?

11 Comments
 • Nicole
  juli 22, 2016

  Hihi dat zwembad zie je opeens overal op ig en blogs verschijnen. Zelf hebben we een andere gekocht bij cranenbroek maar deze is wel erg lekker met die zitjes! Fijn weekend alvast!
  Nicole onlangs geplaatst…Outfit of the day | Summer editionMy Profile

  • Savethemama
   juli 22, 2016

   Haha ik zag het ja! Ik wil ook nog eens naar cranenbroek. Ooit een keer op pinksterdag naartoe gereden waren ze gesloten pfff

  • Savethemama
   juli 22, 2016

   Oh en jij ook een fijn weekend natuurlijk!

 • MetMirjam
  juli 22, 2016

  Heerlijk he zo’n zwembad in de buurt met dat warme weer! Echt genieten!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Sparen voor vakantie – zo doen wij dat!My Profile

  • Savethemama
   juli 22, 2016

   Anders zou ik het niet volhouden hoor haha

 • Babs
  juli 22, 2016

  Heerlijk, zo een bad in de tuin! Momenteel hebben wij een natuurlijke vijver (wat een regen!)
  Ik heb ook altijd spierwitte benen… toevallig vandaag eem review van een selftanner geplaatst 🙂
  Lijkt mij een geweldig avontuur, naar het buitenland. Hoop dat ze het er naar hun zin hebben. Lijkt mij daar zo lekker relaxed 🙂
  Babs onlangs geplaatst…Review: Dr. Organic Moroccan Glow Self Tan mousseMy Profile

  • Savethemama
   juli 22, 2016

   Ik denk dat het daar ook idd erg relaxed is allemaal. Hoop dat ik een keer op vakantie ga daarheen. Kom zo even bij lezen over de selftanner!

 • Hilde
  juli 22, 2016

  Klinkt als een heerlijk weekje!! En dat armen/benen verschil ken ik ook…haha
  Hilde onlangs geplaatst…Body Shop Pinita Colada Body ScrubMy Profile

 • YuSt
  juli 22, 2016

  Ziet er leuk uit dat restaurant! En ja het welbekende melkflessen probleem. Join tha club!
  YuSt onlangs geplaatst…Dr. PawPaw Original balm | review | PawPawMy Profile

 • Maaike
  juli 22, 2016

  Wat een geweldig zwembad met die zitjes haha, nog nooit gezien. Fijn weekend!

  • Savethemama
   juli 23, 2016

   Dankjewel, jij ook een fijn weekend!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.