Thank god het is vrijdag #11

11 0

Thank god het is vrijdag

Elke vrijdag een personal update “ Thank god het is vrijdag ” wat heb ik meegemaakt, welke leuke, interessante of lekkere linkjes kwam ik tegen, tips, foto’s en nog veel meer…

Ik kom uren tekort

Zo ik moet weer even helemaal mijn draai vinden na mijn vakantie. Dat is een ding wat zeker is. Werken, huishouden, bloggen, social media bijhouden, me eigen fabulous voelen (kuch)… Ik kom uren tekort. Afgelopen week is het niet echt gelukt om andere blogs te lezen en te reageren. Daar flip ik wel een beetje van, ik wil altijd graag op de hoogte blijven van al het leuks in blogland. Ik moet maar weer een weekplanning gaan maken, dan komt het wel goed.

Hoe was jullie week? Mijne was redelijk saai, naast werken heb ik niet zoveel gedaan. Ik heb in deze hitte zo stil mogelijk gezeten… Gelukkig hebben we op kantoor airco. Maar als je dan ‘s middags naar buiten gaat dan krijg je wel ff die klap in je smoel zo heet. Nee nee ik klaag niet, deze temperaturen zijn mijn ding. Ik hou er echt van, no joke!

Vuurwerkshow Scheveningen

Zaterdag kwam mijn man met het idee om naar de vuurwerkshow te gaan in Scheveningen. And so we did! Er stond een heerlijke frisse wind, dus even uitwaaien. Wij hadden een plekje bemachtigd op het bordes van het Kurhaus. Wat een prachtig plafond heeft het Kurhaus binnen.

thank god het is vrijdag

Hier ook nog wat plaatjes van het vuurwerk.

thank god het is vrijdag

thank god het is vrijdag

Zondag heb ik een luie dag gehad, mijn man en dochter gingen samen naar Latin Village in Spaarnwoude, een dance festival. Samen met papa hoe cool!

‘s Middags vond ik in de gangkast een doos met rollen vol Boobooz armbandjes, deze ontwerpjes werden verkocht op Ibiza vorig jaar. En had nog wat rollen over. Ik postte de foto op Instagram en had niet verwacht dat iemand armbandjes zou willen kopen. Ik heb al een paar armbandjes verkocht super leuk! Mocht ook jij interesse hebben, let me know. Ik vraag er €3,- per stuk voor.

thank god het is vrijdag

Maandag na werktijd maakte ik Jungle broodjes. Deze zijn koolhydraatarm en erg lekker! Helaas krijg ik het nog niet voor elkaar om suiker uit mijn dagelijkse menu’s te schrappen. Moet weer helemaal inkomen.

thank god het is vrijdag

Dinsdag maakte ik geen foto’s… Saai zeg!

Woensdag ging in mijn pauze even buiten in de zon zitten met mijn lange broek. Gekkenhuis! Gelukkig genoeg scheuren in mijn broek, lekker luchtig… Soort van dan. Weet je wat zo fijn is bij mij op het werk, je mag gewoon jezelf zijn. Gewoon lekker met een gescheurde broek op kantoor zitten!

thank god het is vrijdag

Donderdag was echt een freakin’ snikhete dag! OMG, hoe ben jij deze dag door gekomen? Na mijn werk ben ik even naar het winkelcentrum geweest daar was het lekker koel. Daarna meteen een luchtig hemdje en korte broek aangetrokken en in de tuin gaan zitten. Maar zelfs in de schaduw was het niet uit te houden. Ik kocht trouwens bij de Hema een paar leuke dingen voor de winactie die ik op mijn verjaardag 13 september online gooi. Een kleine sneak peek op de foto, maar er komt nog meer bij.

thank god het is vrijdag

Ben je ook zo blij? Bijna weekend, thank god het is vrijdag!

Bewaren

11 Comments
 • Vlijtig Liesje
  augustus 26, 2016

  Leuke armbandjes! En mooi gepresenteerd : )
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Mooier alternatief voor de Filofax: Webster’s plannerMy Profile

  • Savethemama
   augustus 27, 2016

   Dankjewel!

 • YuSt
  augustus 26, 2016

  Ik ben blij dat ik nog leef… Nou ja ik had echt het gevoel dat ik stierf! Een week heeft het geduurd eer ik weer zoals vandaag op straat durf onder begeleiding ?
  Wat fijn dat er geen dresscode is op je werk. Je zult nu toch maar in een strak mantelpakje moeten huppelen…
  YuSt onlangs geplaatst…Kalender | review + free download | | fotofabriek.nlMy Profile

  • Savethemama
   augustus 27, 2016

   Fijn Sonja dat je je weer wat beter voelt, kan mij indenken dat je je erg naar hebt gevoeld.

 • Dewi
  augustus 26, 2016

  Lekker zonnig weekje! Leuk die spulletjes van de Hema, voor die planner;) Goed weekend!

  • Savethemama
   augustus 27, 2016

   Hema is verslavend met al die leuke dingetjes! Fijn weekend.

 • Yvonne
  augustus 27, 2016

  Het was inderdaad een warme week. Wij deden donderdag helemaal niet veel ha ha. Wat fijn dat je gewoon aan kunt wat je wil op je werk.

  • Savethemama
   augustus 28, 2016

   Ik ben nu wel eventjes blij dat het iets minder heet is, ramen tegen elkaar open en even het huis lekker door laten waaien.

 • Cindy - levenalsmama.nl
  augustus 27, 2016

  Mij hoor je ook niet klagen met deze temperaturen, heerlijk eindelijk een beetje zomer 🙂
  Cindy – levenalsmama.nl onlangs geplaatst…Tien jaar geledenMy Profile

  • Savethemama
   augustus 28, 2016

   Heerlijk he, maar nu het iets minder heet is is ook wel even lekker.

 • Madeleine
  augustus 30, 2016

  Wat leuk de vuurwerkshow in Scheveningen 🙂 Mooie armbandjes heb je gemaakt zeg. 😀 IK ben blij dat het weer is afgekoeld, ben er niet voor gemaakt. Wat voor werk doe je eigenlijk? Fijn dat je gewoon je eigen kleding aan mag 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.