Thank god het is vrijdag #7

8 0

Thank god het is vrijdag

Elke vrijdag een personal update “ Thank god het is vrijdag ” wat heb ik meegemaakt, welke leuke, interessante of lekkere linkjes kwam ik tegen, tips, foto’s en nog veel meer.

Blonderen

Vrijdagavond was het weer tijd om mijn haar te blonderen, want de volgende dag had ik een afspraak bij de kapper. Blonderen doe ik altijd zelf, de kapper vraagt belachelijke prijzen. Zo ben ik veel goedkoper uit, een knip en scheerbeurt kost mij maar €20,-. Zo is het wel te doen als je net zoals ik om de 3 weken naar de kapper gaat.

image

Walibi

Op zaterdag vertrok mijn jongste dochter naar Walibi, ze mocht een weekendje met haar vriendinnetje en moeder mee en kwam zondag weer terug. Ze is een groot fan van Ronnie Flex en die zou daar op zaterdag optreden. Jammer genoeg heeft ze geen foto’s kunnen maken omdat haar telefoon leeg was. Gelukkig heeft ze het reuze naar haar zin gehad. Op de foto vertrekt ze richting haar vriendin, die woont bij ons om de hoek.

image

Scheveningen

In de avond zijn we richting Scheveningen gereden om lekker te eten. We zijn beland bij het Vispaleis in de haven. Heerlijke kibbeling maar voor mij veels te veel, volgende keer neem ik een kindermenu!

imageimage

Johnny Doodle

Heb je al eens de chocoladerepen van Johnny Doodle geprobeerd? Die zijn namelijk goddelijk! Dit keer kocht ik white speculoos.

image

Zondag was het heerlijk weer en nodigde mijn nichtje ons uit voor een bbq, daar zeg ik geen nee tegen.imageimage

De poes van mijn nichtje

Blog flow

Ik zit weer helemaal in mijn blog flow en ben nu bezig met zoveel mogelijk blog ideeën op te schrijven zodat ik mij voorlopig niet hoef te vervelen. Elke dag ga ik hier 10 á 15 minuten voor zitten, maar het notitieboek ligt ook naast mij op de bank wanneer ik televisie kijk. Soms schiet er iets te binnen en dan kan ik het snel opschrijven.

image

Hema

Al een paar weken was ik op zoek naar de Hema weekplanner, maar steeds was hij uitverkocht. Ik heb hem gelukkig nu wel in mijn bezit en het was nog de laatste ook. Lucky me! Ik kan mij bij de Hema nooit echt inhouden, dus kocht ik ook maar meteen pennen, een notitieboek en een agenda. De agenda kostte maar €1,-. Daar laat ik hem niet voor liggen.

image

Als laatste even een snapchat selfie met mijn jongste dochter!

image

Voor de rest heb ik deze week gewerkt, het rustig aan gedaan en in de zon gezeten! I love summer!

Hoe was jouw week? Ben je ook zo blij? Want… Thank god het is vrijdag, fijn zonnig weekend!

8 Comments
 • Aukje
  juli 15, 2016

  Oh ja, Johnny Doodle, erg lekker! En die kibbelingen zien er ook erg lekker uit.
  Klinkt als een fijn weekje. 🙂
  Aukje onlangs geplaatst…NiceMy Profile

  • Savethemama
   juli 15, 2016

   Was zeker een fijne week, vooral met chocolade haha

 • MetMirjam
  juli 15, 2016

  Ik verf mijn haar ook meestal zelf – scheelt bakken met geld! En de Hema blijft gewoon een topwinkel!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Het kindje dat niet geboren mocht wordenMy Profile

  • Savethemama
   juli 15, 2016

   Nou he scheelt best veel. Jaaa i love Hema!

 • Nicole
  juli 15, 2016

  Oh kibbeling is zo lekker!! De friet hoeft dan van mij niet haha.. Maar heb je nog verdere tips voor Scheveningen? Ik ga in augustus een weekend erheen..
  Johnny doodle heb ik nog nooit geproefd maar dat komt omdat ik bezig ben met afvallen. Ik hou het dus bij heel af en toe een blokje Tony ?
  Nicole onlangs geplaatst…Utsukusy | Aurum Home Care kitMy Profile

  • Savethemama
   juli 15, 2016

   De kibbeling van het vispaleis is de beste haha. Ik raad je aan om daar sowieso iets te eten. Simonis heeft ook lekkere vis die zitten gewoon op de boulevard. Er zijn ook leuke strandtentjes waar je kan kiezen voor een tafel bbq. Je krijgt dan een mini bbq op tafel waar je zelf je vlees op kan laten garen. Super leuk om te doen.

 • Babs
  juli 15, 2016

  Heerlijk, Scheveningen! wij gaan als we daar zijn vissoep eten bij Simonis.
  Johnny Doodle ken ik, zo lekkere chocolade!
  Gezellig dat je dochter mee mag, ik nam ook vaak vriendjes van Tom op sleeptouw als we naar een pretpark gingen, was altijd super gezellig.
  Babs onlangs geplaatst…Review- Debucal lippenbalsem (met kokos- smaak!)My Profile

  • Savethemama
   juli 16, 2016

   Simonis heeft inderdaad ook heerlijke dingen. En johnny doodle is erg verslavend, moet me altijd inhouden om niet alles in één keer op te eten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.