Het perfecte overhemd voor manlief

5 0

Mooi overhemd

Sinds een tijdje vind mijn man het fijn om wat regelmatiger een overhemd te dragen. Het oogt ook meteen netter, en ik hou er wel van om hem in een mooi hemd te zien. Hij was al een tijdje op zoek naar het perfecte witte overhemd, maar helaas kon hij er nergens eentje vinden die als gegoten zat. Toevallig kreeg ik een mailtje of het mij leuk leek om een overhemd uit de webshop van de overhemden specialist te reviewen. Toen ik mijn man vroeg of hij een hemd wilde uitkiezen ging hij natuurlijk meteen op zoek naar een witte.

Authentieke Amerikaanse stijl

Hij kwam terecht bij de Arrow shirts, overhemden geschikt voor zowel zakelijke als casual gelegenheden. Arrow is een populair overhemden merk uit Amerika met een geschiedenis die terug gaat tot de 19de eeuw. De overhemden zijn ooit bekend geworden door het idee van een afneembare kraag. Zo kon je de kraag schoonmaken in plaats van het hele hemd te hoeven wassen.

het perfecte overhemd

het prfecte overhemd

Mijn man koos voor het witte Arrow fine oxford overhemd zonder borstzak. Oxford hemden zijn meestal grover geweven en hierdoor duurzaam en stevig. Er wordt gebruik gemaakt van fijner garen waardoor de stof fijner en lichter is dan normaal. Het hemd heeft een shark boord, een stijlvolle variant die voor veel moderne overhemden wordt gebruikt. Ook is het overhemd licht getailleerd zodat het mooi aansluit op het lichaam. En wat heel fijn is, is dat het ook gemakkelijk te strijken is. Dat komt goed uit, aangezien ik een hekel aan strijken heb.

het perfecte overhemd

Het overhemd is perfect wit en de stof voelt fijn aan. Dankzij de maattabel in de webshop hebben wij de juiste maat kunnen kiezen, erg handig. Mijn man is nogal groot/lang en vaak zijn de mouwen dan te kort, maar bij dit hemd zijn ze precies goed. Hij zit dus als gegoten! Man blij, ik blij want het staat hem echt heel goed! Wat ik heel tof aan de verpakking vind is dat er een quote op vermeld staat vergezeld door afdrukken van lippenstift, zoals je kunt zien op de uitgelichte foto. Erg leuk bedacht. Ja, wij zijn fan van de Arrow overhemden en mijn man heeft het nu al over een zwarte versie van het fine oxford overhemd.

Draagt jouw man vaak overhemden?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking!

Bewaren

5 Comments
 • Vlijtig Liesje
  februari 15, 2017

  Ja, maar die koopt hij bij de Action… Hij draagt van die houthakkersoverhemden….
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Stickertopia: de opvolger van kleurboeken voor volwassnen?My Profile

  • Savethemama
   februari 15, 2017

   Oh echt? Ik wist nog geeneens dat ze daar overhemden verkopen.

 • rachel
  februari 15, 2017

  ik vind het super gaaf die overhemden maar ik krijg mijn vent er niet in hahah, zo jammer
  rachel onlangs geplaatst…Ziekenboeg 2.0My Profile

  • Savethemama
   februari 15, 2017

   Nee? Vind hij het niet lekker zitten?

 • Lodi
  februari 15, 2017

  Ja mijn man draagt meestal overhemden. De eerste jaren toen e samen waren liep hij vaak in pak *smelt* maar nu alleen overhemden met een sportieve jeans. IK strijk me wild, maar alles voor het goede doel 🙂 Prachtig overhemd koos je man uit. Erg mooi en leuk ook de verpakking!
  Lodi onlangs geplaatst…Kinderen. Laat ze toch even kind zijnMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.