Een foto op aluminium, een herinnering voor altijd

3 0

Foto op aluminium

Mijn dochters vragen al enige tijd wanneer ik nu eens foto’s aan de muur ga hangen. Enige tijd is dus al zo’n drie jaar. In die drie jaren sinds we in dit huis wonen heb ik dus nog geen enkele foto opgehangen. Ja ik weet het… schaamteloos. Maar weet je, het zijn nogal wat foto’s en ze zitten allemaal in lijstjes die ik hier in dit huis dus niet vind passen en ik kom er gewoon steeds niet aan toe om een heleboel nieuwe te kopen. Maar ineens was daar de  mogelijkheid om een foto op aluminium te bestellen en te mogen reviewen. Hoe leuk?! De eerste foto aan de muur zou dus eindelijk snel een feit zijn.

De naam zegt het al, FotoopAluminium.nl print jouw foto op aluminium. Misschien bij je bekend als foto op dibond of aluminium foto. Maar wat moet je je daar nu bij voorstellen, een foto op aluminium? Net als de foto op canvas, dat veel bekender is, is het een vorm van wanddecoratie. Je foto wordt op een aluminium plaat geprint en dat geeft een bijzonder mooi effect!

Ik hoefde er niet lang over na te denken welke foto ik zou uitkiezen. Het werd er eentje van ons viertjes samen op vakantie afgelopen zomer in Griekenland. Foto’s van ons vieren samen zijn hier best schaars, dus deze foto is mij erg dierbaar. De foto is gemaakt midden op zee, op hele toffe boot waarmee we naar verschillende eilanden zijn gevaren. Een erg mooie herinnering.

Snel en makkelijk bestellen

Bestellen bij foto op aluminium, is erg makkelijk en zo gebeurd. Ik koos voor de afmeting 60×40 en je kunt kiezen uit wit of geborsteld aluminium. Wanneer je die optie hebt gekozen, is het tijd om je foto te uploaden. Dat kan vanaf je laptop zijn maar ook vanaf je Facebook of Instagram account. Ik voltooide de bestelling zelfs op mijn telefoon. Mocht je je foto nog willen bewerken voordat je je bestelling definitief maakt dan kan dat ook. Je kunt kiezen uit 2 verschillende filters, en zelfs tekst is mogelijk. Bewerken van de foto had ik al op mijn telefoon gedaan, dus dat heb ik deze keer overgeslagen. Na het uploaden van je foto en het bewerken ben je eigenlijk al klaar, handig als je ook meteen kiest voor het handige ophangsysteem. Zo kan je na ontvangst van de foto deze meteen ophangen. Zie je hoe snel je jouw foto op aluminium kunt bestellen? Wat erg fijn is dat je per mail op de hoogte wordt gehouden van het hele proces én wanneer jouw foto aan huis geleverd wordt.

foto op aluminium

 

Tijdens het bestelproces zie je ook hoe jouw foto eruit komt te zien. Bovenstaande voorbeeld komt van de website van foto op aluminium.

Ik ben superblij met onze foto en vind hem erg mooi geworden. Helaas hebben wij momenteel geen boor in huis dus ik heb de foto op aluminium een mooi plekje gegeven tot ik hem echt kan ophangen. En wanneer hij eenmaal hangt dan zullen de andere foto’s ook snel volgen. Ben ik tenminste van mijn zeurende dochters af.

foto op aluminium

Heb jij veel foto’s hangen in huis?

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

 

Bewaren

Bewaren

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.