De zomer in huis halen

0 0

De lente en de zomer geven me kriebels

Altijd wanneer het lente is en de zomer er bijna aan komt krijg ik de kriebels. De kriebels om mijn hele huis uit te mesten, schoon te maken en alles te verplaatsen en wat vernieuwingen aan te brengen. Of het nu een likje verf is, een nieuw behangetje, een poster, een paar nieuwe planten, het maakt niet uit. Het moet gewoon een verfrissing zijn waar ik echt dat feel good gevoel van krijg en dat ook mijn huis klaar is voor de zomer. 

Accessoires met zomerse kleurtjes

Ik zou er voor kunnen kiezen om wat accessoires aan te schaffen met zomerse kleurtjes. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen, fleurige planten, potjes gevuld met sierzand, mooie schelpen en zeesterren.

Zomer, interieur

Shutterstock

Een schelpenketting aan een mooie zeeblauwe muur.

Zomer, interieur

Shutterstock

Zomerse poster met palmbomen

En wat vind je van deze poster? Strand, palmbomen dat is écht dat zomerse gevoel!

Zomer

Fotobehang

Ik zou het nog uitbundiger kunnen maken. Elke ochtend wakker worden aan de rand van de oceaan, dat zou natuurlijk een droom zijn maar het kan echt met het fotobehang van https://pixers.nl/.

Zomer interieur

Zo heb je in één klap je slaapkamer omgetoverd tot een tropisch paradijs. Het fotobehang is makkelijk zelf te plaatsen en ook nog eens afwasbaar. Gemaakt van duurzaam en satijn materiaal en bestand tegen vocht. Natuurlijk is er genoeg keus mocht je geen zin hebben in elke ochtend zon, zee en strand.

Ananassen en kokosnoten

Beeld je even in, een grote witte eettafel met daarachter nog een kale witte muur. Dat is toch een perfect plekje voor gezellige ananassen en kokosnoten fotobehang?! De achtergrond van dit fotobehang komt precies overeen met de andere muur in de keuken, dezelfde kleur. Mijn woonkeuken zou zo nog gezelliger zijn!

Zomer, interieur

Er zijn nog zoveel meer manieren om de zomer in huis te halen. Geef je meubels een likje verf, of zelfs de muren. Zet bloemen neer, bloemen fleuren je huis op. Verwissel je donkere winterkussentjes voor stralende zomerkleuren. Gooi je gordijnen wijd open en laat het stralende zonnetje binnen!

Krijg jij ook altijd de kriebels in de lente en de zomer om je huis op te vrolijken? 

Uitgelichte foto zomerse bloemen via Shutterstock

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.