Lancôme Idôle eau de parfum review

0 0

Voor mijn verjaardag kreeg ik Lancôme Idôle parfum

Wat veel vrouwen hebben met tassen en schoenen, heb ik met parfum. Ik heb een echte parfumverslaving. Mijn moeder was altijd gek op geurtjes en créme’s en ik heb precies dezelfde verslaving overgenomen. Soms krijg ik weleens opmerkingen dat ik er zo jong uit zie voor mijn leeftijd en hoe ik dat voor elkaar heb gekregen. Dan grap ik altijd dat ik van jongs af aan al mijn gezicht goed verzorg en insmeer met créme. Maar goed daar gaan ik het verder niet over hebben. Wel over de heerlijke Lancôme Idôle eau de parfum. Op 13 september was ik jarig en mijn dochter vroeg, je wilt zeker parfum voor je verjaardag? Tja eigenlijk is die vraag overbodig want ze weet het antwoord toch altijd al.

Eigenlijk wilde ik opnieuw de Valentino Donna eau de parfum of Chloé omdat deze al een tijdje op zijn. Dat zijn echt mijn all time favoriete geurtjes. Maar mijn dochter vind dat dan weer zonde en saai omdat ik ze al zo vaak gehad heb. Daar heeft ze op zich wel gelijk in, maar toch… ze zijn zo lekker! Uiteindelijk vond ze het toch moeilijk om zo maar een geurtje te kopen zonder dat ik er bij was, dus met de geurtjes waar ik normaal van hou heeft ze advies gevraagd in de winkel en kwam ze terug met een kaartje waar de dame Lancôme Idôle op had gespoten.

Lancôme Idôle eau de parfum spray

Lancôme Idôle is een geur die ergens voor staat.
Een geur voor de vrouw met ambitie, die haar eigen regels bepaalt.
Een geur voor de vrouw die altijd trouw is aan zichzelf.

Een fris & stralend parfum. Een geur die je voor altijd wilt blijven dragen!

Wist je dat de frisse Idôle geur misschien wel de dunste parfumfles ter wereld is? Slechts 15 millimeter dik.
Het is een onmisbaar accessoire dat je altijd bij je kunt dragen.
Sterker nog: de nieuwe favoriete musthave voor in je handtas!

Ontdek Idôle, want ook in jou schuilt een idool!

Een fris & stralend parfum. Een geur die je voor altijd wilt blijven dragen!

  • CLEAN, FRIS & LICHT: de geur die je voor altijd wilt blijven dragen.
  • ON-THE-GO FORMAAT: de nieuwe favoriete musthave voor in je tas.
  • FLACON UIT DE TOEKOMST: de dunste flacon ooit, ligt perfect in je hand.

Ingredienten

Belangrijkste noten: Roos & jasmijn
Topnoten: Bergamot & peren
Hartnoten: Roos & jasmijn
Basisnoten: Patchoeli & muskus

Wat vind ik van deze parfum?

De fles is echt next level. Superdun en een mooie vorm. Ik zal dit flesje nooit meenemen in mijn tas, ben veel te bang dat het breekt. Ik zag trouwens wel dat er speciale beschermhoesjes voor te koop zijn. De parfum is chique, fris en zwoel en ruikt echt heerlijk! Puur perfectie! Op mijn huid blijft het lang hangen dus voor mij zuinig in gebruik. De parfum is verkrijgbaar in 25, 75 en 100 ml en je shopt het bij Douglas.

Ken jij deze geur al? En wat is jouw favoriete parfum?

Deze blog bevat een affiliatelink, mocht je via deze link een aankopen doen ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Dit kost jou uiteraard niets, maar help je mij wel om Save the Mama te verbeteren.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.