Ga ik ooit weer van kort haar naar lang haar?

4 0

Kort haar

Ik heb al enige jaren kort haar, volgens mij begon ik mijn haar steeds korter te knippen sinds 2007. Af en toe krijg ik een opwelling en probeer ik mijn haar weer langer te laten groeien, maar dan kom ik op die lengte waar ik echt niets van mijn haar kan maken. Het voelt dan net alsof ik een helm op heb. Frustraties van hier tot Tokio en dan weet ik niet hoe snel ik weer naar de kapper moet rennen om het toch maar weer te laten knippen. Om gek van te worden!

Extensions

Waarschijnlijk zal ik eeuwig jaloers zijn op dames met lange haren en een volle bos krullen. Tegenwoordig is het helemaal niet raar om een pruik te dragen, maar dat is dan weer echt niets voor mij. Mijn haar laten weaven is ook niet mijn ding. Daarentegen als mijn haar op een bepaalde lengte zou zijn zou ik dan misschien wel weer extensions willen proberen. Ik denk dat ik dan eerder voor clip in extensions zou gaan, die ik tegenkwam op de website van OxY Hairextensions. Al heel lang wil ik een lange lok aan de voorkant en die kan ik dan misschien wel creëren met de clip in extensions. Voor de rest dan gewoon kort haar maar ik weet natuurlijk niet of dat mogelijk is, want als mijn eigen haar niet lang genoeg is dan zie je de clip ins duidelijk zitten en dat is totaal niet de bedoeling.

Ik kan mezelf niet meer voorstellen met lang haar en ik denk dat dat ook nooit meer gaat gebeuren, ja of ik moet ineens van steil haar naar een volle bos met krullen gaan dan zie ik het wel zitten. Maar helaas kan ik niet toveren. Vermoedelijk zal ik tot aan mijn dood kort haar houden en dat vind ik eerlijk gezegd geen probleem. Ik vind het korte koppie bij mezelf goed staan al zeg ik het zelf en ook daarmee kan ik af en toe van model en stijl wisselen. Dus kort haar for  life! Short hair don’t care!

Heb jij weleens gebruik gemaakt van extensions? Beviel dat of doe je het nooit meer?

Foto extensions via Shutterstock

4 Comments
 • Natasja keuter
  augustus 23, 2017

  Super interessant artikel..
  Heb zelf alopecia areata.. eind 2014 was ik geheel kaal en dankzij injecties en meer heb ik zover god t toe laat weer haar.. in 2 jaar tijd is mn haar zo gegroeid, dat ik nu mn pruim heb kunnen vervangen voor extensions.. super mooi, maar heellllll veel kam en onderhoudwerk pffffff.. maar ja heb t er voor over.. beter dit dan weer kaal ….
  Wel belangrijk goed te vragen naar merk en kwaliteit v het (echt) haar dat ze gebruiken voor de extensions

  • Natasja keuter
   augustus 23, 2017

   Pruim is pruik btw lol

 • Vlijtig Liesje
  augustus 25, 2017

  Nee, maar ik heb er wel regelmatig naar zitten kijken als ik in die afschuwelijke tussenfase zat van kort naar lang haar : )

  Maar het was altijd te duur.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Zo houd ik mijn haar droog onder de doucheMy Profile

 • Roelina
  augustus 26, 2017

  Ik zou wel willenmaar mijn haar is te doen. Ik zit nu in de ‘ik laat langer haar groeien fase’ maar het schiet niet op… zucht
  Roelina onlangs geplaatst…Mini Rodini vs. Adidas: best of both worlds!My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.