Halloween 2019 | 5 x griezelige uitjes

0 0

Halloween 2019

Naar mijn gevoel begint Halloween steeds populairder te worden in Nederland. Eindelijk! Ik merk het aan het assortiment in vele winkels zoals Action en Xenos. Er worden speciale Halloween festiviteiten gehouden in veel steden, pretparken en discotheken. En ook aardig wat televisiezenders zenden speciaal veel horrorfilms uit. Er is dus voor jong en oud genoeg te doen tijdens Halloween 2019. Hoe ik er zelf over denk? Hoe meer Halloween hoe beter…. Ik heb een aantal griezelige activiteiten voor je opgezocht. Durf jij het aan?

Halloween 2019, wat valt er te doen?

Het bajes experiment, de reddingsactie

het bajes experiment

Halloween in de Bijlmerbajes! Pak je laatste kans om deze unieke scare-experience mee te maken, want volgend jaar bestaat de BijlmerBajes niet meer. Maar nu nog wel… En hoe! Alleen de echte die hards zullen dit Halloween seizoen de Bijlmerbajes op de meest gruwelijke wijze meemaken als zij zich binnen de gesloten poorten van ‘Het Bajes Experiment’ durven te wagen. Nog tot en met zaterdag 2 November kun jij als je durft onderdeel worden van het unieke scare theater in de Bijlmerbajes. Een onvergetelijke, lugubere en bloedstollende beleving. Tussen de lost souls van geïnfecteerde gedetineerden… Die de bezoekers al schuimbekkend, stuiptrekkend en met bloeddoorlopen ogen zullen verwelkomen in de lange, donkere kelders van de Bijlmerbajes. Ik daag je uit om te gaan! Voor meer informatie verwijs ik je door naar Bijlmerbajesevents.

Night of darkness – Escape experience

De engste Halloween Escape Room Experience van Nederland, The night of darkness. Deelname is in groepen van minimaal vier en maximaal zes personen. Elke area heeft een tijdsslot waarbinnen de oplossing moet worden gevonden om door te kunnen gaan naar de volgende puzzel. Tussen de escape experiences door moet je op je hoede blijven om niet geraakt te worden door één van de scherpschutters. Want dat kost tijd… Gelukkig zijn er leden van je team bewapend met een lasergun. Zij kunnen bij elke voltreffer weer seconden winnen voor het team. Tickets koop je op Nightofdarkness.

Dare you enter the manor – virtual reality halloween 2019

Zet voet in het oude landhuis en ontmoet een meisje dat er woont, of wat er nog van haar over is.  Loop regelrecht een begraafplaats op en ontdek hoe levendig de dode zijn.  Virtual Reality is zo intens dat het net echt lijkt.  Speciaal voor alle thrill seekers biedt VR4play griezelarrangementen aan. Meer informatie vind je op vr4play.

Halloween the villains V

halloween the villains v

The Villains is een groot Halloween evenement in Zuid-Limburg. Het familiepark Mondo Verde wordt gedurende 2 avonden veranderd in een groot wandelgebied met verschillende scare zones die zowel in-en outdoor zijn. Meer dan 150 scare actors bevinden zich zowel in de zones als erbuiten en zorgen voor schrikmomenten en vertier! Verder zijn er horeca gelegenheden en verschillende standhouders met merchandise aanwezig. De attracties die in het park aanwezig zijn, zijn geopend. Meer info Halloween the villains.

The Haunt of dr. Joseph Kirchhoffs

the haunt of

Stalen zenuwen hebben de deelnemers op 25 en 31 oktober zeker nodig. De Halloween belevenis in Valkenburg is alleen voor 16+. De geest van Dr. Kirchhoffs, vermeend Zwarte Kapitein van de Bokkenrijders, waart door het duistere bos. Net als een veeltal live ‘scare actors’ die de bezoekers de stuipen op het lijf jagen terwijl ze door verschillende scènes hun weg moeten banen. Een doodeng avontuur door verschillende scare zones. Check snel the haunt of dr. Joseph Kirchhoffs. 

Zou jij één van bovenstaande griezelige activiteiten durven te bezoeken, of heb je andere plannen met Halloween?

Lees ook: Halloween outfits kopen, de leukste op een rij.

Foto via shutterstock

 

halloween 2019

0 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.