iPhone hacks die ik niet kende en jij misschien ook niet

1 0

iPhone hacks

Soms ben ik een beetje langzaam met dingen uitvinden. Zo ook wanneer ik weer een nieuwe telefoon krijg. Dan ben ik al blij dat al mijn telefoonnummers zonder problemen zijn overgezet vanaf mijn oude telefoon, een nieuw telefoonhoesje heb en dat ik hem gewoon weer kan gebruiken. Meestal vergeet ik dan ook echt aandacht te besteden aan wat de telefoon nog meer kan dan alleen bellen en mailen. Ik heb twee dochters die regelmatig met hun ogen draaien wanneer ik een handeling doe op mijn telefoon en dan zeggen… Mama dat kan veel makkelijker of oh my god wist je nog niet dat je telefoon dat kan? Dus ja, ik ben regelmatig laat met het uitvinden van vele iPhone hacks.

Nou ben ik de moeilijkste niet en zal ik mijn laatste uitvindingen ook met jou delen. Maar misschien loop jij ook ver voor met de trucjes op je iPhone en lach je me ook uit?!

5 x iPhone hacks die ik nog niet wist

 

Tijd besparen met een website adres intypen?

Dat kan wanneer je de “punt” toets ingedrukt houdt, je kan dan kiezen voor de juiste extensie waar het website adres op moet eindigen. Of ik het vaak zal gebruiken weet ik niet, bepaalde handelingen zitten bij mij zo ingeprogrammeerd, maar toch leuk om te weten.

Een timer zetten voor muziek luisteren

Je ligt in bed en probeert in slaap te vallen met je favoriete muziek. En dan ineens om 3 uur wakker worden omdat je muziek nog aan staat. Dat is vanaf nu verleden tijd, want je kan de timer zo instellen dat de muziek na een bepaalde tijd automatisch stopt. Je stelt dit in via de klok app, rechtsonder druk je op timer. In het bovenste gedeelte stel je in hoelang je wilt dat je favoriete muziek afspeelt. Dan ga je naar “als timer eindigt” daar scroll je naar beneden en kies je voor “stop afspelen”. Druk dan op stel in en daarna op de startknop. Deze hacks vind ik superhandig!

Screenrecording

Deze optie kende ik al en echt wat hou ik van deze optie. Maar dat je tijdens screen recorden ook een foto kan maken dat wist ik dan weer niet. Wel handig voor als je een videostill wilt hebben. Links onderin het beeld zie je een knop wanneer je daar op drukt maak je een foto. Onthou wel dat deze niet van perfecte kwaliteit is.

Typfout herstellen door middel van je telefoon te schudden

Weet je hoe vaak ik per ongeluk tijdens het typen op mijn telefoon de melding “herstel typen” heb gezien? Pfff talloze keren en steeds klikte ik dan op annuleren. Ja weet ik veel. Maar goed, wanneer je een typfout maakt en je wilt deze herstellen, schudt dan met je telefoon en je laatste actie word dan teruggedraaid. Te leuk!

Iphone hacks

Focus de camera zonder steeds op je scherm te tikken

In plaats van op je scherm te klikken, houdt je je vinger op het gescherm gedrukt totdat bovenaan de melding, AE/AF vergrendeling verschijnt. De camera blijft gefocust ook al beweeg je je telefoon heen en weer.

Tips voor iPhone hacks

Er zullen naast deze 5 iPhone hacks er vast nog wel meer zijn die ik niet ken. Ik zal binnenkort eens op zoek gaan en ook zeker weer hier delen. Mocht jij nog tips hebben voor mij dan wil ik ze uiteraard graag horen. Kende jij deze 5 al?

Ik heb al eens eerder wat leuke tips gedeeld voor de iPhone gebruikers, misschien ook leuk om te lezen? En mocht je nog op zoek zijn naar een fijn hoesje voor je telefoon dan raadt ik hoesjesdirect.nl aan!

Iphone hacks

 

 

1 Comment
  • rachel
    oktober 6, 2019

    deze nerd kende ze wel haha ach er zijn zoveel foefjes je moet ze idd alleen even weten 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.