Deze schoenen wil ik allemaal hebben

5 0

Tijd om eens andere schoenen dan sneakers te kopen

Ik moet eerlijk bekennen dat ik een echte sneakerfreak ben. Kom je mij tegen dan draag ik hoogstwaarschijnlijk sneakers. Het loopt heerlijk het is makkelijk en tegenwoordig kan je bijna elke outfit combineren met sneakers. Maar goed naast een paar zwarte Clarks heb ik dus verder geen nette schoenen meer, mijn zus heb ik verblijd met mijn korte laarsjes omdat ze niet lekker zaten. Toch kriebelt het de laatste tijd om eens andere schoenen dan sneakers te kopen.

Op ballerina’s zul je mij niet tegenkomen

Je zal vast wel eens die reclame op de televisie hebben gezien waarin je een vrouw op een fluisterende manier “Tamaris” hoort zeggen. Volgens mij komt deze reclame al wat jaartjes voorbij maar ik heb nooit gekeken wat voor soort schoenen ze hebben. Nu was ik weleens benieuwd en eerlijk gezegd… Tamaris damesschoenen zijn super leuk! Niet alles is mijn smaak, op ballerina’s zul je mij niet tegenkomen maar op sommige zie ik mezelf wel lopen. Misschien denk jij… Bleh! Hey smaken verschillen gelukkig.

Elke dag op de fiets naar mijn werk

De schoenen moeten wel aan enige eisen voldoen aangezien ik ze merendeels naar mijn werk zal dragen en ik elke dag op de fiets naar mijn werk ga. Dus ze moeten ook nog eens redelijk warm zijn voor als het koud buiten is. Ook moeten ze makkelijk aan en uit te trekken zijn. Ik werk op kantoor maar ik moet regelmatig de loods in om wat te dingen te bekijken of wanneer er collega’s ziek zijn moet ik hun werkzaamheden doen. Omdat in de loods van die lompe werkschoenen verplicht zijn moeten de schoenen daarom makkelijk aan en uit te trekken zijn.

Kijk je mee naar welke schoen ik allemaal wil hebben? Ze zijn niet allemaal even warm of makkelijk maar staan wel op mijn schoenen wishlist.

Tamaris schoenen

Enkellaarsjes voorzien van een ritssluiting achter op de hak.

Tamaris schoenen

Deze heeft een eerste plekje op mijn wishlist, die crêpe zool vind ik zo tof!

Tamaris schoenen

Deze creeper schoen is warm gevoerd van binnen, perfect voor op de fiets!

Tamaris schoenen

Deze is ook zo tof! Warm gevoerd en aan de zijkant een rits voor makkelijke in en uitstap.

Tamaris schoenen

Ik weet niet of ik deze naar mijn werk aan zou doen, ach waarom ook eigenlijk niet. Erg mooi!

Tamaris schoenen

Deze zijn perfect voor een avondje uit!

Ik kan niet kiezen, ik wil ze allemaal! Dat gaat hem natuurlijk niet worden maar misschien zelf een paar kopen én mijn man lief aan kijken voor nog een paar?

Zit er iets van jouw smaak tussen? Of loop jij ook liever op sneakers?

 

 

5 Comments
 • Nesrin
  november 9, 2016

  Ik vind die schoenen met crêpe zool ook heel gaaf. Een paar maanden geleden vond ik het nog stom model, iets wat in was toen ik op de basisschool zat.

 • marije
  november 10, 2016

  Oooh die tweede vind ik geweldig! Die zou ik echt graag willen hebben. Voor de rest de veterlaarsjes. Hakken hoeven niet zo voor mij.

 • sammie
  november 10, 2016

  Die grijze vind ik stoer en de hakken onderaan ook. Leuke wishlist, ben benieuwd wat het uiteindelijk word 🙂

 • Janske
  november 10, 2016

  de vierde vind ik erg stoer! al ben ik een echte sneakerfan 😉
  Janske onlangs geplaatst…10 x Hippe schoenen voor meisjesMy Profile

 • Laura
  november 11, 2016

  Die eerste twee zijn leuk!:)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.