De inhoud van mijn tas

22 0

Ondingen

Weet je, soms vraag ik mij weleens af of ik wel normaal ben. Ik bedoel, ik heb geen immense schoenen verzameling, ik draag alleen make up wanneer ik naar een feestje ga en ik heb ook geen tassen verslaving. Whatever of ik normaal ben of niet, van mij hoeft het gewoon niet zo. Het is dat ik bepaalde dingen graag bij me en nodig heb wanneer ik uit huis ga. Anders zou ik nog geeneens met een tas lopen. Ik vind het soms gewoon ondingen.

Ik heb dus altijd maar één tas en pas wanneer deze er echt niet meer mee door kan koop ik een nieuwe. Toevallig heb ik laatst speciaal voor de vakantie een rugtas gekocht en al mijn spullen uit mijn versleten schoudertas met franjes overgeheveld naar mijn splinternieuwe tas. Ok ik zeg eerlijk ik word altijd wel blij van een nieuwe tas, dat dan weer wel. En ik ben helemaal om, ik wil meer rugzakken, veel fijner dan een schoudertas joh!

de inhoud van mijn tas

De inhoud van mijn tas

Wat heb ik in mijn tas zitten? Veel dingen die ik altijd wel nodig heb, maar ook dingen die ik zomaar bij mij heb. Toevallig heb ik laatst veel rommel eruit gegooid, propjes papier, brieven met afspraken ook mijn wollen handschoenen zaten hartje zomer nog in mijn tas. Nou ja hartje zomer…ahum… Anyway kijk je even mee naar de inhoud van mijn tas?

de inhoud van mijn tas

In de voorzakjes van mijn rugtas, 3 armbandjes die ik op Kos heb gekocht. Sleutels, fietslampjes en een klein portemonneetje waar kleingeld in zit.

de inhoud van mijn tas

In de rugtas zelf, mijn zonnebril in koker, notitieboekje maar geen pen dat is moeilijk schrijven haha, reinigingsdoekjes, 2 pakjes zakdoekjes, Nivea crème, iPhonelader van de Hema, reclamefoldertje van de boottocht die we op Kos gedaan hebben. Een zwart tasje speciaal voor mijn telefoon zodat deze niet beschadigd in mijn tas, ja ik ben super zuinig op mijn telefoon. Op Kos kocht ik in een superleuk winkeltje de portemonnee met skull erop, daar zitten mijn pasjes en briefgeld in, tenminste….na deze vakantie ben ik broke! En een make up tasje met Aztec print. Wat daar allemaal in zit laat ik je nu zien.

de inhoud van mijn tas

Ok dat tasje met de Aztec print is wel een dingetje ofzo. Hier prop ik alles in wat ik niet los in mijn tas wil hebben, zo voorkom ik grote chaos. Beter voor de rust in mijn hoofd, ik kan erg geïrriteerd raken wanneer ik iets niet snel kan vinden in mijn tas, als in echt pissed off haha. Ik weet precies wat er in het tasje zit, dus hoef ik alleen het tasje te pakken en er ff in te graaien. Oja dat versleten ding rechts op de foto is een spiegeltje, ik heb echt een nieuwe nodig!

Nou dus dit is momenteel de inhoud van mijn tas, heb jij ook altijd zoveel in je tas zitten?

Deze blog post is de 3de opdracht van de 30 day blog challenge.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

22 Comments
 • Ellen
  augustus 15, 2016

  Leuk! En die portemonnee is echt gaaf!
  Ellen onlangs geplaatst…Wat ik nog wil leren #30DayBlogChallengeNLMy Profile

  • Savethemama
   augustus 15, 2016

   Ben er erg blij mee! Thanks

 • Jessica
  augustus 15, 2016

  Leuk om eens te zien wat er bij iemand anders in haar tas zit… Je portemonnee, ik vind hem gaaf!
  Jessica onlangs geplaatst…Update #Q2 voornemens 2016My Profile

  • Savethemama
   augustus 15, 2016

   Thanks Jessica!

 • Cindy - levenalsmama.nl
  augustus 15, 2016

  Ik geef ook niets om tassen, het is dat je ze nodig hebt. Ik sleep ook bijna niets mee. Elke keer als ik thuis ben haal ik de tas weer leeg en ruim ik alles op, dus ik neem steeds alleen mee wat ik denk nodig te hebben. (Vaak mijn telefoon, portemonnee en wat drinken voor mezelf. De rest van de ruimte wordt ongetwijfeld in beslag genomen door zooi voor de kinderen 😉 )
  Cindy – levenalsmama.nl onlangs geplaatst…En toen zaten we alwéér in het ziekenhuis…My Profile

  • Savethemama
   augustus 15, 2016

   Ben ik gelukkig niet de enige haha

 • Merel
  augustus 15, 2016

  Best georganiseerd!
  Ik ga de 30dayblogchallenge ook doen en toen ik de inhoud van mijn tas tevoorschijn haalde schrok ik haha, wat een troep… Leuk om te lezen dat je ook geen fanatiek tassenverzamelaar bent (zoals de meeste vrouwen die ik ken); ik heb er ook niet veel mee. Vergeet hem ook vaak.
  Merel onlangs geplaatst…In het zonnetje: Nicole van Everyday-LifeMy Profile

  • Savethemama
   augustus 16, 2016

   Ik haat een rommelige tas, wat ik nodig heb moet ik snel kunnen vinden haha.

 • Nicole
  augustus 15, 2016

  Ik heb hetzelfde.. Geen schoenen tik en geen tassen tik.
  Wat voor tik dan wel? Hahhaha..
  Maar ik heb nu dus een klein tasje die ik meestal meeneem want heb nooit zin een grote tas mee te sjouwen 😛
  Nicole onlangs geplaatst…Fantaseren over de kinderkamerMy Profile

  • Savethemama
   augustus 16, 2016

   Laatste tijd doe ik dat ook steeds vaker, een klein tasje waar mijn telefoon en klein portemonneetje in past. Maar vaak mis ik dan wel weer bepaalde dingen en dan heb ik weer spijt dat ik mijn grote tas niet mee heb genomen. Het is ook nooit goed haha

 • Natiza
  augustus 15, 2016

  Wat een leuke tas ook!

  • Savethemama
   augustus 16, 2016

   Thanks, ben er ook erg blij mee

 • Sjoukje - meergeldminderstress.nl
  augustus 15, 2016

  🙂 Heel herkenbaar, ik heb ook niks met tassen. Voor mijn werk gebruik ik tegenwoordig de luiertas die we hadden gekocht toen ik zwanger was van mijn jongste. Luiermatje eruit, laptop erin, klaar! (Ok, ook nog wat make-up, een bloknoot en wat pennen.) Het is gewoon een gezellige tas, met een leuk streepje.
  Sjoukje – meergeldminderstress.nl onlangs geplaatst…Hoe besparen op gas ons bijna 400 euro per jaar oplevert!My Profile

  • Savethemama
   augustus 16, 2016

   Oh handig! Ja daar past de laptop natuurlijk mooi in 🙂

 • YuSt
  augustus 15, 2016

  Je bent heel normaal hoor… Ik ben trouwens ook helemaal happy met een rugzak! Ideaal! Ook daar sleep ik een heel huishouden in mee.
  Mijn handas is voor ff snel. Maar vaak baal ik dat er te weinig in kan.

  Wat kan er nog veel in dat toilettasje zes! Oewaaah!
  YuSt onlangs geplaatst…Swatched-it | KOH | Dirty Pink | Koh nagellakMy Profile

  • Savethemama
   augustus 16, 2016

   Ja handig he een rugzak? En dat toilettasje zit propvol, krijg hem soms ook moeilijk dicht lol

 • Jana
  augustus 15, 2016

  Wat heb jij veel in je tas zitten (maar dat hoort bij mama zijn he!) Leuke post!

  • Savethemama
   augustus 16, 2016

   Ja erg he haha, dankjewel!

 • Vlijtig Liesje
  augustus 16, 2016

  Wat heb je lekker veel in je tas! Een rugzak leent zich daar ook goed voor. Ik heb een stuk minder!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Waarom ik nooit broeken draagMy Profile

  • Savethemama
   augustus 16, 2016

   En veel dingen gebruik ik nog geeneens haha

 • Dewi
  augustus 17, 2016

  Ik vind het er georganiseerd uitzien hoor. Zal mijn inhoud maar niet laten zien. Losse bonnetjes, haarelastiekjes van de meiden, zakjes omdat ik even geen prullenbak kon vinden etc. Maar heel veel dingen in jouw tas, herken ik ook wel in mijn tas;))

  • Savethemama
   augustus 18, 2016

   Ja is het zo erg? Hihi

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.