Vijf dingen waar ik niet zonder kan

21 0

Logisch, duh…

Ojee, vijf dingen waar ik niet zonder kan, de volgende opdracht uit de 30 day blog challenge. Er zijn zoveel dingen waar ik niet zonder kan dus moest echt wel even nadenken. Kijk dat ik niet zonder mijn man en kinderen kan dat is logisch, duh…dus daar hebben we het verder niet over.

Maar goed, ik ben er over uit en ga de voor mij belangrijkste vijf dingen waar ik niet zonder kan nu aan je vertellen.

Vijf dingen waar ik niet zonder kan

Lenzen

Mijn lenzen. Zonder lenzen zie ik geen steek en alleen maar wazig. Gewoon kippig dus. Ik draag lenzen sinds dat ik een jaar of 18 was, daarvoor droeg ik een bril. Echt zo’n grote uilenbril, die ik alleen opdeed als ik thuis was om mijn ouders te pleasen. Ze wisten alleen niet dat ik hem buiten en op school niet op had. Nu zou ik wel graag een bril willen, gewoon om af te wisselen. Tegenwoordig zijn er zoveel leuke modellen!

Telefoon

Mijn allerbeste vriend, mijn telefoon. Want dat ding weet wat! Mijn telefoon en ik hebben echt een sterke relatie, niet kapot te krijgen. Weet alles van mij, geen geheimen en we zijn onafscheidelijk. Het enige wat we niet samen doen is douchen. Sowieso ga ik zonder niet uit huis, vergeet ik mijn geliefde tellie dan ga ik terug om hem te halen.

Bella, mijn fluffy hondje

Bella, mijn harige kind. Mijn fluffy hondje, met haar eeuwige out of bed look! Wij hebben haar nu 5 jaar en ik zou niet weten wat ik zonder haar zou moeten. Mijn kleine verwende dramaqueen!

Vijf dingen

Lippenbalsem

Lippenbalsem, ik hou van zachte verzorgde lippen. Kan ik lekker veel kusjes mee geven!

Nagelvijl

Een nagelvijl, dit is een kleine obsessie. Never ever heb ik een zwarte vieze rand onder mijn nagels. Een paar keer per dag, soms iets te vaak haal ik de vijl onder de rand van mijn nagel door. Ik kan er heel slecht tegen als er vuil onder zit, dat haal ik meteen weg. Ik wil het ook niet zien bij andere mensen, dan krijg ik kippenvel… Brrrr!

Dit zijn de vijf dingen waar ik niet zonder kan. Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen, maar als ik die allemaal moet gaan opnoemen ben ik voorlopig niet klaar. Zonder welke dingen kan jij niet?

21 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.