Wat ik nog allemaal wil aanschaffen voor ons huis

0 0

Ons huis ziet er meteen anders uit

Er zijn al een aantal dingen die ik kan afvinken van mijn lijstje met wat ik nog allemaal wil aanschaffen voor ons huis. We hebben eindelijk van die handige kledingrekken gekocht dus de stapels kleding heb ik eindelijk netjes opgehangen. Ook kochten we na lange tijd wikken en wegen een nieuwe loungebank, dus we kunnen lekker lui hangen en tv kijken. En omdat we dan toch al bezig waren dan ook maar meteen een nieuwe eethoek. Ons huis ziet er meteen weer heel anders uit. Het zijn maar twee dingen die ik heb kunnen afvinken maar wel meteen de duurste. Dus daar zijn we alvast vanaf. Wat er verder nog op mijn lijstje staat ga ik je nu vertellen. 

Schoenenrek

Ons halletje is bij binnenkomst nogal een chaos. Iedereen doet zijn schoenen daar uit en niemand zet ze even netjes neer. Ik denk dat een schoenenrek daar de perfecte oplossing voor is. Dan breek ik ook mijn benen niet meer.

Nieuwe lampen voor aan het plafond

Toen we in dit huis kwamen wonen hebben we de lampen meegenomen uit het oude huis. Natuurlijk om kosten te besparen. Nu is het hoogste tijd om nieuwe te kopen. Plafonnières en een mooie grote staande lamp voor in de woonkamer.

Afzuigkap

Dit is ook iets wat we al heel lang uitstellen. Maar het moet er nu toch echt van komen. Weg met kookluchtjes, vet en vocht. 

Keukenkast

Naast onze normale keukenkastjes hebben we niet veel opbergruimte in de keuken. Alle kastjes beginnen nu toch wel aardig uit te puilen dus een ruime keukenkast zou heel erg welkom zijn. We hebben er de ruimte voor, ik twijfel alleen nog wel of ik een splinternieuwe koop of toch ga voor zo’n geweldige vintage buffetkast. 

Kast badkamer

Nou ja kast, zoveel ruimte heb ik ook weer niet in de badkamer. Gewoon een smalle kast waar ik mijn badlakens en handdoeken in kan opbergen. Dat scheelt ook weer heel veel plek in onze kledingkast.

Aanschaffen huis

Trolley

Je kent ze wel, die rijdende karretjes met opbergruimte. Ik wilde er eerst nooit eentje hebben maar ik ben overstag. De een gebruikt ze om keukenspullen in op te bergen de ander stopt ze vol met plantjes. Ik ga hem gebruiken voor mijn bullet journal spulletjes. Mijn etuis, stickers, washi tapes, mijn planner en natuurlijk mijn bullet journals. En yep de trolley staat boven aan mijn lijstje! 

Gordijnen slaapkamer

In onze slaapkamer hebben we duo rolgordijnen hangen. Ik ben hier nog steeds erg blij mee maar ik mis toch het ouderwetse gevoel van gordijnen. Het is misschien dubbelop maar in de zomer houden ze het felle ochtendzonnetje buiten en in de winter is het extra gezellig en warm. Tussen de gordijnen van kwantum op maat heb ik al een aantal favorieten mogen spotten. Nu maar eens een keuze maken zodat we vóór de koudere dagen mooie gordijnen hebben hangen. 

Over een tijdje zal ik vast wel weer nieuwe wensen voor op mijn lijstje hebben. Voor nu is het wel even goed zo. Eerst maar eens de bovenstaande dingen gaan regelen zodat het het weer even klaar is. Maar je weet wat men zegt he, je huis is nooit klaar! 

Heb jij een wensenlijstje voor je huis? 

Foto witte badkamer via Shutterstock

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.