Babyfoon, een mooi cadeau en must have voor je baby

0 0

Babyfoon, een mooi cadeau

Laatst stuitte ik tijdens het internetten op Ikwordmama.nl. Vraag me niet hoe ik daar terecht kwam en nee ik moet jullie ook niets vertellen. Dat zou het hem wel zijn he hey, ik op mijn 43ste opnieuw moeder worden. Pfff ik moet er niet aan denken! Ik ben blij dat ik weer alle vrijheid heb. We wachten wel tot ik ooit oma zal worden, alhoewel dat voor mij ook voorlopig niet hoeft hoor. Maar goed ik kwam dus terecht op deze website en aangezien ik er toch was dacht ik, misschien zie ik een leuk cadeau voor mijn zwangere collega. Ik weet dat ze al een heleboel heeft aangeschaft voor haar baby maar ze heeft nog geen babyfoon. Nou das mooi! Dan krijgt ze die gewoon cadeau! Nu denk je misschien wat een duur cadeau, maar dat valt reuze mee wanneer je geld ophaalt bij je andere collega’s. Dan hebben we altijd een leuk bedrag bij elkaar. 

Bang van de babyfoon

Zelf had ik vroeger bij mijn eerste ook een babyfoon in gebruik. Maar dat was maar voor korte duur. Op een gegeven moment werd ik gewoon bang van dat ding. Ik hoorde de raarste geluiden, en als ik dan ging kijken was er niets aan de hand. Het waren, niet lachen, onnatuurlijke geluiden. Net of er gespookt werd in de kamer van mijn dochter. Ik moet er nu trouwens zelf om lachen hoe bang ik er van was haha. Maar het was dan ook geen babyfoon waarvan je kon zeggen dat dat ding betrouwbaar was, ik had hem ergens voor heel goedkoop gekocht en ik mocht blij als dat ding een keer niet stoorde.

Avent 

Nu zijn we zoveel jaar verder en hoor ik van kennissen dat de Avent babyfoons erg fijn zijn en deze worden toevallig verkocht op de website waar ik terecht kwam. Dus ik heb de volgende dag op het werk meteen een balletje opgegooid zodat mijn lieve zwangere collega een betrouwbare babyfoon krijgt. Wanneer we het haar cadeau geven zal ik maar niet vertellen dat mijn babyfoon vroeger spookgeluiden liet horen, wil haar niet bang maken. 

Heb jij weleens rare geluiden door de babyfoon gehoord? 

Foto via Shutterstock

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.