Waarom ik een grotere tuin zou willen hebben

6 0

Een grotere tuin zou tof zijn

De lente is eindelijk begonnen en het zal niet heel lang meer duren tot we weer lekker in de tuin kunnen vertoeven. Lekker hangen in het zonnetje op onze loungeset, misschien houden we ook wel snel de eerste barbecue van het jaar. Who know’s! Ik heb er heel veel zin in! We hebben genoeg donkere koude en natte dagen gehad dus kom maar op met dat zonnetje. Wij hebben een hele fijne tuin, ik zit er graag maar stiekem zou een grotere tuin toch ook wel tof zijn.

Ik wil niet zeggen dat onze tuin super klein is maar groot is het ook weer niet. Ook zullen we niet snel gaan verhuizen want we hebben het hier in dit huis middenin het centrum reuze naar ons zin. Toch droom ik af en toe even weg over wanneer ik wel een grotere tuin zou hebben en wat ik er dan allemaal mee zou doen of wat ik er allemaal in zou plaatsen. Er zijn dan ook een aantal dingen die ik graag zou willen hebben als we een grotere tuin zouden hebben, of beter gezegd een megatuin want het zijn er nogal wat. Ik ben een beetje doorgeslagen met dromen en dat komt door Grootplezier.nl.

Trampoline

Niet alleen mijn dochters zouden hier gebruik van maken maar ik zelf ook. Trampoline’s zijn super leuk! Is toch leuk om je af en toe nog een kind te voelen? En waarschijnlijk verbrand ik dan ook aardig wat calorieĆ«n.

Groot zwembad

Een lekker groot zwembad waar je met meerdere personen, ook volwassen tegelijk in kan liggen. En niet zo’n ondiep ding natuurlijk, maar ik hoef er niet in te kunnen duiken. Gewoon lekker relaxen met een cocktail in mijn hand.

Tafeltennis tafel

Vroeger was ik dol op tafeltennis. Als ik ergens kwam waar zo’n tafel stond was ik altijd haantje de voorste om uren te tafeltennissen. Mijn dochters zouden hier ook heel blij van worden.

Groot konijnenhok

Ook al grommen konijnen altijd naar mij, toch zou ik een groot konijnenhok willen hebben met een paar konijnen en aansluitend aan een hok een ren zodat ze lekker rond kunnen hoppen. Lijkt me zo gezellig!

Schommel

Wanneer ik met mijn dochters een eindje ga wandelen naar het park en ik zie de schommel dan moet ik daar altijd even op. Zo’n heerlijk gevoel in mijn buik krijg ik daar van.

Panna veldje

Ik denk dat mijn dochters nooit meer binnen zouden zitten wanneer we een panna veldje in de tuin zouden hebben. Ze zijn dol op voetballen. Alleen ben ik bang dat mijn tuin elke dag vol zou zitten met alle kids uit de buurt hier.

Ja onze grotere tuin, die we niet hebben maar dromen mag, zou helemaal vol staan met het leukste buitenspeelgoed waar ik zelf ook wat aan zou hebben. Je blijft toch altijd een beetje kind he? Heb jij een grote tuin en wat staat er in of wat zou je nog willen hebben?

Foto trampoline via Shutterstock

 

6 Comments
 • Mirjam
  maart 22, 2017

  Dat lijkt me ook heerlijk, vooral dat zwembad! šŸ˜‰ – Wij hebben op zich geen kleine tuin, maar een stukje erbij zou ik niet verkeerd vinden!
  Mirjam onlangs geplaatst…Klaar voor het voorjaar met een zandbak in de tuinMy Profile

 • rachel
  maart 22, 2017

  onze tuin is 80 m2 en hebben een koivijver erin en in de zomer soms een 10.000 lt zwembad hahah. wel fijn zoon grote tuin alleen dat onderhoud he pffff
  rachel onlangs geplaatst…Een musthave voor in je keuken.My Profile

 • Els
  maart 22, 2017

  Een zwembad wil ik ook wel :-). Onze tuin is ook niet zo groot en heeft ook nog eens een rare vorm, maar ach, daardoor wel minder onderhoud.

 • Vlijtig Liesje
  maart 24, 2017

  Ik heb een hele grote tuin hier op het platteland. Dat is fijn, maar ik vind het soms ook wel veel werk…

 • Roelina
  maart 29, 2017

  Wil ik ook! Een grotere tuin, men. Al is onze tuin niet superklein maar een fijne hottub erbij een nĆ³g groter kippenhok, grasveldje en zo’n fijne veranda met overkapping, wat zou ik die graag willen zeg. Ben trouwens wel nieuwsgierig geworden nu, naar je tuin šŸ™‚

 • Lauren de Bruijn
  november 22, 2017

  Ik heb altijd een grote tuin willen hebben omdat ik een zwembad daar wil plaatsen. Gelukkig verhuis ik in Februari naar een nieuw huis met een grote tuin! Ik ga volledig akkoord dat het erg leuk is om lekker te relaxen met een cocktail in mijn hand bij het zwembad. In de lente ga ik op zoek naar een service die me kan helpen om mijn droom uit te laten komen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.