Wat te doen in de herfst?

5 0

Te doen in de herfst

Dat het nu echt herfst is hebben we onderhand wel gezien met die fikse regenbuien op onze donder en de frisse temperaturen. Wat doe jij eigenlijk op deze druilerige en koude dagen? Ik wil eigenlijk binnenkort nog even het bos in om mooie bladeren te zoeken. Hopelijk kom ik dan ook nog kastanjes en eikeltjes tegen. Die wil ik dan gaan gebruiken voor een mooie herfstschaal. Maar ja dan is de herfstschaal klaar en dan? Momenteel heb ik erg veel zin om herfstgebonden dingen te doen, en misschien heb jij daar ook wel zin in. Ik verzamelde een aantal dingen om te doen in de herfst. Van recepten, diy’s tot herfst woontrends. Nee je hoeft je echt niet te vervelen in de herfst. Kijk je mee?

We beginnen met de herfstige lekkernijen… Ik krijg nu al trek als ik alleen maar naar de recepten kijk.

te doen in de herfst

Herfst recepten

Heb je zin om de crea bea uit te hangen, dan zal er vast wel een leuke diy voor je tussen zitten.

Herfst DIY’s

Diversen

Nou als je nu nog niet genoeg inspiratie hebt om te doen in de herfst weet ik het ook niet. Ik weet dat ik wel een paar recepten ga uitproberen en misschien ook wel een aantal DIY’s ga doen met mijn dochter.

Heb jij nog leuke tips om te doen in de herfst?

Foto’s: Pexels.com

 

5 Comments
 • MetMirjam
  oktober 9, 2016

  Leuke verzameling! Ik maakte zelf ook een lijst met dingen die ik met mijn peuter wil doen deze herfst – misschien kan ik af en toe even bij jouw linkjes checken hoe ik sommige ideetjes het beste aan kan pakken!
  MetMirjam onlangs geplaatst…10 dingen die ik deze herfst wil doen met mijn peuterMy Profile

 • Nicole
  oktober 9, 2016

  Handige verzameling! En heel leuk om ook een aantal linkjes naar mijn blog te zien 😀

 • Marguerita
  oktober 9, 2016

  Dankjewel voor de mentions! Vandaag ook weer zo’n echte herfstdag he? Koud maar wel met een prachtige lage zon…

 • Marieke
  oktober 9, 2016

  Leuke lijst heb je gemaakt! Daar kan ik nog wel wat knutsels van doen 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…HerfstbucketlistMy Profile

 • YuSt
  oktober 9, 2016

  Ik ga ook knutselen. Dus ik hou je site in de gaten.
  YuSt onlangs geplaatst…Swatched-it | Snowwhite | lipstick | NYXMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.