Spannende kado’s voor hem en haar

0 0

Spannende kado’s

Misschien heb je net iemand leren kennen en wil je ondeugende dingen doen met hem of haar. Of misschien zit je al een hele tijd in een relatie en wil je spannende dingen doen om het weer wat op te peppen? Ja hoe doe je dat dan? Ik ben geen relatiedeskundige maar ik kan wel genoeg dingen bedenken om het spannend te houden of weer te laten worden. Nee ik ga geen zoetsappige adviezen geven, ik val meteen met de deur in huis en geef je een paar ideetjes voor spannende kado’s voor hem en haar. 

Spannende lingerie

Zelf lingerie kopen is altijd leuk. Wie wilt er nou niet mooie setjes hebben? Maar lingerie kado krijgen is nóg leuker én spannend want je partner verwacht natuurlijk ook dat je het speciaal voor hem aantrekt. Zo weet je ook nog eens in wat voor uitdagende lingerie hij jou ziet, de volgende keer dat je zelf weer gaat shoppen koop je precies waar hij jou in wilt zien. Waarschijnlijk trekt hij het ook weer zo bij je uit. Spannend! 

Stille vibrator

Misschien gaat dit voor sommige iets te ver? Toch kan een vibrator een geweldige toevoeging zijn op seksueel gebied. Ik ga je niet vertellen hoe of wat dat mag je zelf gaan ondervinden maar ik zeg doen! Er bestaan zelfs vibrators die je op afstand kan laten bedienen door jouw partner door middel van een app op zijn of haar telefoon. 

Erotische massageolie

Zet de tv eens een keer uit en maak eens echt tijd voor elkaar. Laat je partner eens genieten van een erotische massage. Hey een massage is altijd goed en wie weet wat volgt na die fijne massage. 

Spannende spelletjes

Spelletjes zijn altijd leuk, maar ganzenborden brengt de spanning niet terug in jullie relatie. Durf jij het aan om in de handboeien geslagen te worden? Is dat iets teveel van het goede misschien is dan truth or dare meer iets voor jullie. Of misschien durf je een erotisch kaartenspel wel aan of de bekende liefdesdobbelstenen. Genoeg keus wat past in jullie straatje. 

Wat doe jij om jullie relatie spannend te houden? 

0 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.