Belachelijk simpele herfstschaal DIY

By 8 0

Herfstschaal DIY

Had ik echt hele mooie foto’s gemaakt voor de herfstschaal diy, overgezet naar mijn laptop en ze meteen van mijn camera verwijderd… Begeeft mijn laptop het, niet meer aan de praat te krijgen… Foto’s kwijt! Niet alleen voor deze diy ook voor een andere hele toffe diy… Helaas pindakaas, dan maar weer opnieuw beginnen. Goede leer voor de volgende keer, de foto’s niet te snel van mijn camera verwijderen. Gelukkig is de herfstschaal super simpel om te maken en ook prima uit te leggen zonder veel foto’s. Eigenlijk mag ik dit nog geeneens een diy noemen want binnen 2 minuten kan je klaar zijn.

Die regen hoeft van mij niet

Weet je de herfst is echt wel leuk en fijn, maar die regen hoeft van mij echt niet. Maar goed als het dan regent en je jouw uren verplicht binnen moet spenderen dan moet het wel lekker warm en gezellig zijn in huis. En het gezellig maken in huis in de herfst doe je natuurlijk onder andere met kaarsen, het liefst zoveel mogelijk!

Decoratie fruit

Laatst kocht ik bij Albert Heijn 2 doosjes decoratie fruit, pfff heh heh eindelijk had ik ze. Vorig jaar piste ik steeds naast de pot en telkens wanneer ik naar de winkel ging was het uitverkocht. Dit jaar was ik voorbereid en sliep ik nog net niet in mijn slaapzak voor de deur. Als een blij ei ging ik naar huis met nog geen idee wat ik met het decoratie fruit zou gaan doen. Toevallig had ik die dag daarvoor kastanjes gevonden, ik woon hier in deze buurt al bijna 3 jaar en ik kwam er nu pas achter dat er bij mij om de hoek een kastanjeboom staat. Lekker vlot! Afijn…met die kastanjes moest ik natuurlijk ook nog wat doen, ik had ze niet voor niets opgeraapt.

herfstschaal

Ik bedacht me dat ik nog een glazen fruitschaal had staan waar ik niets mee deed, en smeet het decoratie fruit en de kastanjes zo in de schaal. Nee dat was het niet, er ontbrak nog iets… Dus stopte ik in het midden van de schaal nog een glazen goudkleurig theelicht houdertje en yes de herfstschaal was born! Vooral heel gezellig met een brandend theelichtje erin. Misschien vind een ander er geen hol aan, maar ik kan hier erg blij van worden.

herfstschaal

Hoe simpel kan een DIY zijn! Heb jij al iets herfstigs gemaakt?

 

 

8 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.