15 x de leukste scheurkalenders voor 2017

7 0

Hebben hebben hebben

Van de week liep ik in de supermarkt en zag ik in het pad van de tijdschriften ook twee verschillende scheurkalenders liggen en ineens kreeg ik weer dat gekriebel dat ik er ook eentje moest hebben. Ik weet niet meer hoelang het geleden is dat ik een scheurkalender op het toilet had hangen, ergens in een ver verleden. Ik heb me kunnen beheersen en heb er geen eentje gekocht, maar ik kan het niet uit mijn hoofd krijgen. Meestal draait het erop uit dat ik er dan toch eentje aanschaf, dat is dat irritante hebben hebben hebben dingetje van mij. Ik ben zelfs zo gek genoeg om meerdere scheurkalenders te kopen en dat ik ze dan allemaal ophang in het toilet. Zie je het al voor je, de hele dag scheuren in mijn blote kont? Nee dat zie je liever niet natuurlijk, ik snap je totally!

15 x de leukste scheurkalenders voor 2017

Anyway… Omdat ik de scheurkalenders niet uit mijn hoofd kon krijgen heb ik de leukste voor 2017 voor jou maar ook voor mijzelf op een rijtje gezet. Dat geeft mij enige voldoening en help ik jou misschien wel aan een leuk kerstcadeautje voor iemand of voor jezelf natuurlijk. Scheur je mee?

scheurkalenders 2017

  1. Het gaat in het leven niet om het vinden van de juiste antwoorden, maar om het stellen van de juiste vragen.’ Een mooie gedachte, en daarom vind je in de nieuwe Flow Scheurkalender voor elke dag een vraag.’ Omdat een goede vraag je nieuwsgierig maakt, aan het denken zet en inspireert. De kalender kost 14,95.
  2. Word jij al verdacht van goede daden? De nieuwe scheurkalender voor 2017.Met iedere dag een rake uitspraak van Loesje. En ook de achterkanten staan bol van de gedichten, ideeën en verhalen.
    Wees er op tijd bij!  Vaak is ie al voor december uitverkocht. De Loesje scheurkalender kost 14,95.
  3. Make That The Cat Wise is een groep stonecoalminers op Facebook die in 2012 begon met het verspreiden van steenkolenengels. Zij doen dit op een geheel eigenzinnige wijze en in de breedste zin van het woord. In zeer korte tijd groeiden zij uit tot een community met tienduizenden volgers, waar steenkolengels de voertaal is en waar iedereen zijn ervaringen of vaardigheden met elkaar deelt. Ook doet Make That The Cat Wise haar Nederlandse roots eer aan door zo nu en dan de draak te steken met actualiteiten, door vrolijke statements te maken of door met een knipoog in te haken op het nieuws en de media ervan langs te geven. De kalender kost 14,95.
  4. Bestseller Het Bucketlist boek nu in kalendervorm, de scheurkalender kost 14,99.
  5. De Liefde is scheurkalender is voorzien van aandoenlijke en humoristische illustraties over de liefde en kost 19,94.
  6. Laat u elke dag inspireren door een positieve spreuk in de 365 positief denken scheurkalender, deze kost 13,94.

scheurkalenders 2017 7. Het is algemeen bekend dat mensen die regelmatig hun hersenen trainen hier positieve effecten van ondervinden bij het ouder worden. Met deze kalender kun je elke dag een nieuwe hersenkraker oplossen de kalender kost 14,95.

8. Elke dag een huishoudtip van oma in de oma weet raad scheurkalender, deze kost 13,94.

9. Voel je fit scheurkalender. 365 dagen lang tips, oefeningen en recepten voor een gezonde lifestyle voor 13,94.

10. Voor wijsneuzen en andere slimmeriken én voor iedereen die een wijsneus wil worden of indruk wil maken op een verjaardag: waarom is seks met de ene persoon lekkerder dan met een ander? Zit een stuntman biologisch anders in elkaar? Een echt nieuwsgierig mens heeft over élk onderwerp wel een vraag: de 365 Slimme vragen scheurkalender 2017′ heeft alle antwoorden! Door vragen word je wijs, en door 365 slimme vragen word je wijs en blij. Deze kalender kost 13,95.

11. Een opgeruimd leven scheurkalender, 365 dagen een georganiseerd leven. De beste tips om je hoofd mee leeg te maken. De prijs van deze kalender, 8,99.

12. Happinez scheurkalender, inspirerende teksten en spreuken die zorgen voor diepgang in het dagelijks leven en in je gedachten. De kalender kost 15,95.

scheurkalenders 2017

13. De Sudoku Scheurkalender houdt je scherp. Het hele jaar door. De Sudoku scheurkalender 2017 bevat eenvoudige en meer uitdagende sudoku’s, variërend van 2 tot 4 sterren. Deze moeilijkheidsgraden worden duidelijk bij de puzzel aangegeven, waardoor de puzzelaar ook wordt uitgedaagd om de diverse niveaus te oefenen. De oplossingen van de puzzels staan achterop iedere pagina. De kalender kost 11,95.

14. Boeddhistische wijsheden scheurkalender. Elke dag de juiste levensenergie. ‘De mens kan niet geven, maar alleen doorgeven, want hij heeft niets van zichzelf’ ‘Probeer in elk moment minstens één mooi ding te zien’, de kalender kost 8,99.

15. Libelle lifehack scheurkalender, elke dag een slimme tip die het leven een stuk makkelijker maakt! Deze kost 14,95.

Nou dit zijn ze, de 15 leukste scheurkalenders voor 2017. Ik ben er nog steeds niet over uit welke ik graag wil hebben want ik vind ze allemaal even leuk. Welke lijkt jou de leukste?

 

 

Deze blog post bevat affiliate links. Mocht jij een aankopen doen via een link krijg ik hiervoor een kleine vergoeding. Deze vergoeding gebruik ik voor het verbeteren van Save the Mama, dit kost jou verder niets.

 Foto mok met potlood en kalender via Shutterstock.

Bewaren

Bewaren

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.