Notitieboekjes | Hier shop je de leukste!

12 0

Verslaafd aan notitieboekjes!

I admit, ik geef het toe, i’m sooooo guilty! Notitieboekjes laten mijn hart sneller kloppen. Ik gebruik ze voor mijn blog, of om te oefenen met hand lettering, om gewoon lekker te schrijven en mijn handschrift op te krikken, om lijstjes te maken, ik gebruik notitieboekjes voor van alles. Ok nu ietsiepietsie minder omdat ik nu eigenlijk het meeste in mijn bullet journal noteer, maar dat interesseert mij niet. Zie ik een leuk boekje, dan is het van mij! Nope no shame in the game, ik weet dat er veel meer peeps zijn met een serieuze notitieboekjes verslaving. Ja geef het maar gewoon toe, je hoeft ze echt niet te verstoppen. Mocht je nog niet verslaafd zijn dan ben je het wel na het lezen van deze blog, of misschien word je verslaving wel een stukkie erger want ik deel vandaag de tofste webshops met de leukste notitieboekjes. Kijk je mee?

Over de webshop Twenty somethin’ heb ik het al eens eerder gehad, en vandaag doe ik dat nog eens want ook hier shop je hele leuke notitieboekjes, check zelf maar. Natuurlijk kan je hier ook terecht voor andere toffe dingen, zoals kalenders, kaarten, DIY stuff en nog veel meer.

de leukste notitieboekjes

What’s in a bag verkoopt coole spullen die allemaal in je tas passen. Etuis, toilettassen, broodtrommels, pleisters en zakdoeken, maar ook erg belangrijk…notitieboekjes.

de leukste notitieboekjes

Een webshop waar ik sinds kort verliefd op ben geworden is My lovely notebook! Voor luxe, zakelijke, kleurrijke notitieboeken of bullet journals is this the right spot! Hoe geweldig mooi zijn deze notitieboeken met een echte leren kaft?! Love at first sight!

de leukste notitieboekjes

De Hema zit op 5 minuten loopafstand bij mij vandaan, en ik schaam mij totaal niet dat ik daar wel 3 á 4 keer per week naar binnen loop om te kijken of ze weer nieuwe notitieboekjes hebben. Het personeel kent nog net mijn naam niet…

de leukste notitieboekjes

Alles wat met papier en stationary te maken heeft vindt je bij de Winkel van papier, dus ook fabulous notitieboekjes!

de leukste notitieboekjes

De naam Opschrijfboekjes zegt genoeg, niets meer aan toe te voegen…

de leukste notitieboekjes

 

Kwijlen dat doe ik bij het zien van de notitieboekjes van Studio stationery, heb er alweer een paar gezien die ik aan mijn verzameling moet toevoegen.

de leukste notitieboekjes

Ben je op zoek naar een dotted notitieboek/ journal, Papiermier heeft lot’s of them en wat zijn ze tof!!!

de leukste notitieboekjes

Hoe is het met jouw gemoedstoestand na het zien van deze shops waar je helemaal los kan gaan met de leukste notitieboekjes? Wordt je er ook zo blij en hebberig van? Binnenkort maar weer even online shoppen, of niet?

12 Comments
 • marije
  november 11, 2016

  Omg .. alleen bij de Hema heb ik tot nu toe notitieboekjes gekocht maar als ik deze zie begin ik echt te kwijlen. Niet goed deze blog voor mijn portemonnee .. hahaha

 • Nicole
  november 11, 2016

  Wat leuk dat je “mijn” webshop ook noemt (my lovely notebook)! Die leren boekjes zijn inderdaad echt tof maar we hebben ook de Nuuna en die Fucking briljant staat ook in de stelling Hihi. Vind het zo tof dat ik daar elke dag weer mag werken ❤️ I also love notebooks!!
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschap | Week 4 t/m 10My Profile

 • Els
  november 11, 2016

  ja, hier wordt ik ook blij en hebberig van! Nee, ik hou me in!
  Els onlangs geplaatst…Review: Action Maak je eigen stoomboot van SinterklaasMy Profile

 • Vlijtig Liesje
  november 11, 2016

  Ik houd van de stijl van my lovely notebook. Ik probeer mezelf nu te beperken tot alleen Moleskine notitieboekjes.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Lichaamstemperatuur meten: 4 thermometersMy Profile

 • Janske
  november 11, 2016

  Ik ben er ook dol op! Zoooo leuk!
  Janske onlangs geplaatst…Janske’s Fotodagboek week 11 – laatste week verlof & mijlpalenMy Profile

 • Marieke
  november 11, 2016

  Het gaat me nog redelijk goed af om ze te negeren, maar het notitieboekje words are for nerds schreeuwt bijna mijn naam!!!
  Marieke onlangs geplaatst…SinterklaashebbedingetjesMy Profile

 • Dionne
  november 11, 2016

  De HEMA heeft altijd zo’n mooie boekjes! Om hebberig van te worden!

 • Djessie
  november 11, 2016

  Wat een leuke notitieboekjes, ik word er hebberig van!!

 • Ellen
  november 11, 2016

  O jee, ik durf de linkjes niet open te klikken, hahaha, bang voor een te grote verleiding 😉

  Dol op notitieboekjes!
  Ellen onlangs geplaatst…Planner voor 2017My Profile

 • Debbie
  november 12, 2016

  Goeie blog op een goed moment! Ben net een nieuw bullet journal aan het zoeken en ik ken nog niet alle webshops die je noemt. Ik ga een kijkje nemen!
  Debbie onlangs geplaatst…Wallpaper Wednesday: Black and Gold ChristmasMy Profile

 • Babs
  november 12, 2016

  Ik hou van notitieboekjes en neem mij altijd zo voor om er netjes in te schrijven. Wat vaak niet lukt.. heel erg, maar dan ben ik bijna geneigd om een nieuwe te kopen en weer vers overnieuw te beginnen. (mijn handschrift is een notitieboekje niet waard vind ik soms, en ik krabbel altijd heel snel iets op, voordat ik het vergeet)
  Maar wat zijn ze leuk!

 • sammie
  november 14, 2016

  oh die zwarte in de eerste collage is stoer zeg. Heel veel leukes heb je gevonden trouwens. Ik vind ze altijd leuk en koop ze regelmatig maar doe er meestal helemaal niks mee 😀
  sammie onlangs geplaatst…Pakjesavond inspiratie en schoencadeautjes.My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.