Low budget speelgoed kopen voor de feestdagen

9 0

Low budget speelgoed

Mijn dochters zijn natuurlijk al uit het speelgoed tijdperk gegroeid, tenminste die van 18 sowieso en die van 10 is meer online bezig met vlogs kijken van bekende vloggers en dat soort dingen. Maar neefjes en nichtjes heb ik genoeg en aangezien de feestdagen eraan komen en wij altijd een dag met elkaar doorbrengen met kerst én ook nog eens kadootjes geven gaat dat wel in de kosten lopen natuurlijk. Gelukkig bestaat er ook low budget speelgoed.

Awkward moment

Dan kan je er voor kiezen om naar Action te gaan want daar is het speelgoed super goedkoop. Maar dan is de kans wel groot dat ze het dubbel krijgen want iedereen shopt bij Action en dat is dan echt wel eventjes een awkward moment.

Lowbudget speelgoed online

Gelukkig is er online ook genoeg low budget speelgoed te vinden, zo kwam ik terecht bij Lobbes. Waarschijnlijk is dit ook wel een fijne tip voor jou. Denk maar aan de schoen die jouw kind elke dag wilt zetten rond Sinterklaas tijd.

Ik kwam wat fijne aanbiedingen tegen! Tien kadootjes voor 10 euro of vier spellen voor 10 euro keuze uit bijvoorbeeld springende kikkers, een balanstoren, memo spel en nog veel meer. Die balanstoren vind ik geweldig, vroeger had je de toren van Pisa ook een heel bekend spel en ik wilde die zo graag hebben maar heb het nooit gekregen. Dus koop ik hem nu gewoon voor mezelf, ja voor die prijs hoef ik het niet te laten liggen toch?

low budget speelgoed

low budget speelgoed

Normaal gesproken ben ik elk jaar echt laat met kadootjes kopen, ik krijg het nog voor elkaar om de dag voor kerst nog geen enkel kado in huis te hebben. Maar dit jaar ga ik dat echt anders doen, ik haat dat stressen en rennen op het laatste moment. Nu met deze aanbiedingen word het wel heel erg makkelijk!

Hoe doe jij dat? Wat geef jij uit aan kadootjes voor familie en wanneer begin jij met het shoppen van kadootjes voor de feestdagen?

 

 

 

9 Comments
 • Nicole
  november 7, 2016

  Wij geven aan elkaar door wat er gekocht wordt en mijn schoonmoeder geeft ons zelfs geld om voor onze dochter iets namens hen te kopen. Dus dat dubbel krijgen zal niet snel gebeuren. Wij doen denk ik vooral kleinigheidjes.. Ze krijgt tussendoor al zoveel en is met Sinterklaas/kerst ook alweer 2 mnd later jarig!
  Nicole onlangs geplaatst…Win een persoonlijke video van Sint!My Profile

  • Savethemama
   november 7, 2016

   Wij doen voor neefjes en nichtjes ook een kleinigheidje en voor mijn eigen kids iets duurder maar dat pakken we dan wel thuis uit. Handig dat je schoonmoeder geld geeft, je weet natuurlijk precies wat ze en niet heeft.

 • Hennie
  november 7, 2016

  Ik ben ook een last minute shopper. Elke keer neem ik het mijzelf voor om het eerder te doen, maar het komt er gewoon niet van. De Action is dan wel een goede optie, maar ook bij de Trekpleister loop ik wel eens naar binnen. Of Flying Tiger, al weet ik niet of die overal zit. Leuke originele kadootjes en niet duur.
  Hennie onlangs geplaatst…Shoppen bij BrandfieldMy Profile

  • Savethemama
   november 7, 2016

   Ja ik zeg het ook elk jaar en elk jaar ga ik weer op het laatste moment de stad in. Vorig jaar was het echt rennen en vliegen en daar heb ik echt geen zin in dit jaar. Het gaf me echt hoofdpijn als een malle en het is dan ook verschrikkelijk druk op die dag pfffff. Flying tiger is leuk!

 • Marieke
  november 7, 2016

  Ik ben eind augustus al begonnen. Als ik wat zag nam ik het mee. En de rest online besteld. Ben inmiddels voor de kinderen klaar. Nu nog voor drie volwassenen. Gelukkig krijg ik daar lijstjes van, dat scheelt weer zelf iets bedenken.
  Marieke onlangs geplaatst…Homesale Billy & LillyMy Profile

  • Savethemama
   november 7, 2016

   Kijk aan jou kan ik een voorbeeld nemen en je bent ook al klaar voor de kids. Ik ben een beetje jaloers nu haha

 • Leonie van Mil
  november 7, 2016

  Wat een supertip. Ik heb dit jaar voor het eerst speelgoed voor onze kleine nodig met Sint. Ik ga daar zeker even een kijkje nemen. Ook gelijk voor mijn nichtje die eind deze maand jarig is

  • Savethemama
   november 7, 2016

   Handig en voordelig toch? Daar worden we blij van haha

 • janna
  december 11, 2018

  Ik kan de site van Lobbes wel vinden Maar niet 4 spellen voor 10 euro. Helaas

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.