Kerst, ik heb er zo’n zin in!

3 0

Kerst mijn favoriete feestdagen van het jaar

Wauw wat is dit jaar snel voorbij gevlogen! Over een paar weken zitten we alweer in het jaar 2017, waar blijft de tijd? Maar we kunnen het jaar niet afsluiten voordat we natuurlijk kerst hebben gevierd. Mijn favoriete feestdagen van het jaar! Ik kan niet wachten…

Overal kerst liedjes

De winkelstraten worden langzaamaan voorzien van gezellige kerstversiering, en binnenkort hoor je weer overal kerst liedjes. Daar wordt je toch super vrolijk van? Ik duik binnenkort ook maar de schuur in om alle kerstspullen tevoorschijn te toveren. De kerstbomen, de ballen, slingers en lichtjes. Wij hebben 2 kunstbomen die we elk jaar weer neerzetten. Twee bomen? Yihaa yes! Ons huis heeft drie verdiepingen, beneden hebben wij de woonkeuken met een grote eettafel en de woonkamer is op de eerste verdieping. Aangezien wij overdag tot na het avondeten vaak in de keuken blijven hangen en daarna pas naar de woonkamer gaan hangen hebben wij ervoor gekozen om beneden én boven een kerstboom neer te zetten. Zo is het in beide ruimtes gezellig en hangt er een fijne kerstsfeer.

Ik vind het super gezellig om zoveel mogelijk lichtjes op te hangen. Natuurlijk in de kerstboom maar ook door het hele huis. Daarom was ik erg blij toen ik hoorde dat ik kerstverlichting mocht uitkiezen bij Lampenonline. Eigenlijk was de keuze voor mij niet zo moelijk. Vorig jaar kochten wij een led lichtslang maar op één of andere manier heeft deze het al begeven dus het was sowieso de bedoeling dat wij een nieuwe zouden kopen. Maar nu heb ik hem uitgekozen bij Lampenonline want daar stond precies dezelfde lichtslang tussen de kerstverlichting.

De lichtslang heeft een lengte van 6 meter en met de aansluitsnoer erbij geteld is de slang 7,5 meter. Per meter heeft de slang 18 led’s en is nu extra voordelig te bestellen voor €19,87.

kerst

De lichtslang kan je ook buiten hangen maar ik gebruik deze binnen, zo heb ik lekker veel licht samen met de kerstverlichting in onze kerstboom en hoeven wij de andere lampen in huis eigenlijk niet meer aan te doen. Gezellig! Ik zal wanneer de boom staat en de lichtslang hangt wel een foto plaatsen op Instagram en Facebook, ik vermoed dat ik over ongeveer een week het huis kerst ready ga maken, misschien wel eerder…

Mocht jij ook op zoek zijn naar toffe kerstverlichting moet je zeker even bij Lampenonline gaan neuzen!

Nu ben ik wel benieuwd naar hoe erg jij verlangt naar kerst? Tell me… Ga jij ook all out met versieren?

Foto: Kerstkrans via Shutterstock

Bewaren

3 Comments
 • Nicole
  november 27, 2016

  Oh ik heb ook echt zin in de kerst! Gisteren met m’n tante al rendier oren gekocht en opgezet haha.. Denk dat ik volgend weekend de spullen naar beneden haal.
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijs de week door #30 | Een feestweek!My Profile

 • Els
  november 27, 2016

  Sssst, hier staat de kerstboom al ;-). Ik heb dit jaar alleen niks nieuws gekocht, wel veel zelf gemaakt :-).
  Els onlangs geplaatst…DIY #30: Een kerstkussen makenMy Profile

 • Anne - Simple Thoughts
  november 28, 2016

  Morgen is de dag, dat de kerstboom weer van zolder mag 😀 Oeeh, ik ben zo gek op de kerst. Al vind ik Sinterklaas ook erg gezellig. De herfst is mijn favoriete seizoen al ben ik ook dol op de winter. Jep, dit zijn de leukste maanden van het jaar, hahaha!
  Anne – Simple Thoughts onlangs geplaatst…Love and marriage bruidsbeurs – AhoyMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.