Een echte kerstboom online bestellen

3 0

Online een kerstboom bestellen

Ik vermoed dat iedereen nu wel steeds een beetje meer zin krijgt in de kerst en langzaam komen alle kunst kerstbomen van zolder of uit de schuur. Maar wat als je nu eens een keer heel graag een echte kerstboom in huis wilt halen? Natuurlijk kan je naar het tuincentrum gaan, je kan naar de plaatselijke kerstboom verkoper gaan of je gaat rechtstreeks naar de kweker waar jij de perfecte boom zelf uitkiest en deze voor je neus om wordt gehakt. Maar vaak kost dit redelijk wat tijd, je werkt, je hebt je gezin, het huishouden en hierdoor dus echt geen tijd om een echte kerstboom te gaan kopen. Of misschien heb je zelfs geen vervoer om de boom thuis te krijgen.

Tot aan je voordeur geleverd

Waar de meeste mensen wel tijd voor hebben, is elke avond lekker na het eten even relaxed achter de laptop te kruipen. Als je hier wel tijd voor hebt, dan kun jij nu online een echte boom bestellen en wordt deze tot aan je voordeur geleverd. Hoe cool is dat?

Het is nu mogelijk om via bol.com een echte kerstboom te bestellen. Een Nordmann, een zilverspar noem maar op. Je kunt ook nog eens kiezen voor verschillende groottes. Wanneer jij jouw kerstboom besteld, selecteert de kweker de beste kwaliteit kerstboom om bij jouw thuis te bezorgen. Dat is mooi, want dan hoef jij niet te sjouwen. Ook leveren ze graag een symmetrische kerstboom waarbij de takken gelijk verdeeld zijn over de stam. Heb je nog geen kerstboom standaard? Geen paniek want die bestel je er gewoon meteen bij of je kiest toch maar voor een boom in pot. Kan je hem na kerst gewoon lekker in je tuin zetten.

Mocht je online een boom bestellen, let dan wel even goed op hoe je de boom het beste kan verzorgen zodat jij er heel lang plezier van hebt.

Heb jij liever een echte kerstboom of liever een kunstboom in huis?

Foto kerstboom via Shutterstock

Deze blog post bevat affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt en een aankopen doet, ik daar mogelijk commissie over kan krijgen, hier zitten geen kosten voor jou aan verbonden. Deze commissie gebruik ik voor het verbeteren van Save the Mama.

 

3 Comments
 • Els
  december 8, 2016

  Een echte boom is zo mooi! Maar niet zo praktisch dus hebben we nu voor het tweede jaar en nepperd :-).
  Els onlangs geplaatst…Mijn top 10 foto’s van Instagram #7My Profile

 • Ellen
  december 9, 2016

  Super handig. Ik heb sinds 3 jaar een mega grote kunstboom, wel echt een hele mooie (rib uit mijn lijf). Met de katten in huis is dit handiger, die worden wild van de echte dennengeur en hebben de nare behoefte om dan tegen de boom te gaan plassen. Een paar jaar terug had ik wel een echte en toen liet ik hem al thuis bezorgen. Wel zo makkelijk! Ideaal dus dit als je een echte in huis wilt halen.
  Ellen onlangs geplaatst…Christmas Marshmallow Pops – Aftellen Naar KerstMy Profile

 • Armande
  december 14, 2016

  Goh dat had ik niet gedacht, dat je ook kerstbomen online kunt kopen! Wel een uitkomst voor mensen zonder auto of als je slecht ter been bent e.d.
  Armande onlangs geplaatst…Hoe bestrijd je kerststress in december, de ultieme anti-stress tip!My Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.