Skip to content
site-logo

Save the Mama

  • Home
  • Over
  • Contact
  • Samenwerken
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
  • Home
  • Over
  • Contact
  • Samenwerken
  • Disclaimer
  • Privacyverklaring
Zoete puntpaprika gevuld met tonijn
Food

Zoete puntpaprika gevuld met tonijn

4 januari 20173 januari 2017 Esmeralda 5 comments

Fingerlicking good!

Oké dit recept moet ik echt even met jullie delen. De foto’s zijn niet van al te goede kwaliteit, iets met vroeg donker buiten wanneer het tijd is om te koken en dit was eigenlijk een onverwachts fingerlicking good receptje. Zonde om dit niet met jullie te delen. Ik wilde zoete puntpaprika gevuld met tonijn al een lange tijd maken, en terwijl we eigenlijk deze avond vis met rijst en spinazie zouden eten maakte ik het lekker toch. Ja wij hebben thuis heus wel de regel, eten wat de pot schaft maar die gold niet voor mij vandaag… Soms mag dat gewoon als moeder zijnde, gewoon iets maken waar je op dat moment trek in hebt. En wat was het lekker! De smaak van de tonijn en de zoete smaak van de puntpaprika is echt een top combinatie en dus ook zeker voor herhaling vatbaar!

Wat heb je nodig voor de zoete puntpaprika gevuld met tonijn?

Voor 2 personen:

  • 2 puntpaprika
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tomaten
  • 2 blikjes tonijn op olijfolie
  • witte peper
  • snufje zout
  • beetje olijfolie
  • geraspte kaas

zoete puntpaprika gevuld met tonijn

Hoe maak je ze?

Verwarm de oven voor op 200 graden, snij intussen de ui, knoflook en tomaat fijn en fruit dit even in een beetje olijfolie. Doe dan de uitgelekte tonijn er nog even bij en breng op smaak met peper en zout. Zet het vuur uit en snij de puntpaprika’s in de lengte doormidden. Verwijder de zaadlijsten en vul dan de paprika met het tonijnmengsel, strooi er op het laatst nog wat geraspte kaas overheen. Nu mogen de paprika’s even lekker 20 minuutjes chillen in de oven, dan zijn ze klaar en kan je aanvallen!!

zoete puntpaprika gevuld met tonijn

Lekker met zoete aardappelfriet uit de oven. Eet smakelijk! Ik ben erg benieuwd wat je er van vind, mocht je het een keer maken tag mij dan vooral via social media!

Maak jij weleens gevulde puntpaprika’s?

Gerelateerd

Berichtnavigatie

Witte chocolademelk | Aftellen naar kerst met 24 bloggers
Magioni bloemkool pizzabodem, fingerlicking good!

5 comments

  1. marije schreef:
    4 januari 2017 om 06:39

    Ooh dit klinkt super lekker zeg! Die ga ik voor volgende week in mijn meal planning zetten.

    Beantwoorden
    1. Savethemama schreef:
      5 januari 2017 om 10:43

      Laat je weten of je het lekker vond?

      Beantwoorden
  2. MamaIssues schreef:
    4 januari 2017 om 07:08

    Lekker zeg!!
    Ga ik gauw eens proberen 🙂

    Beantwoorden
    1. Savethemama schreef:
      5 januari 2017 om 10:43

      Ja moet je zeker doen! 🙂

      Beantwoorden
  3. Maja schreef:
    3 juli 2018 om 17:28

    Het is een heerlijk recept. Ga het zomeren voor de 2de keer maken heerlijk 😄😄😄

    Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hi, There!

Welkom op Save the Mama! Je leest hier alles over lifestyle, planten, koolhydraatarme recepten, de leukste reviews en heel veel meer. Heb je vragen mag je altijd een berichtje sturen!
300 x 250 algemeen

Categorieën

  • Beauty
  • Bloggen
  • Boeken
  • Bullet journal
  • DIY
  • Entertainment
  • Fashion
  • Food
  • Geen categorie
  • Gezondheid
  • Huisdieren
  • Koolhydraatarme recepten
  • Lifestyle
  • Netflix
  • Online geld verdienen
  • Personal
  • Planten
  • Review
  • Shoptips

Facebook

Facebook

Save the Mama media

KvK: 87662272

Btw: NL004456240B18

  • Food
  • Lifestyle
  • Personal
  • Gezondheid
  • Entertainment
  • Bloggen
  • DIY
  • Review
  • Shoptips
  • Beauty
  • Koolhydraatarme recepten
© 2023 | Save the Mama