iPhone XS Max, mijn favoriete telefoon

0 0

Yeah baby, iPhone XS Max

Bij vrienden en familie sta ik er redelijk om bekend dat ik van de nieuwste gadgets hou. Niet dat ik ze allemaal kan kopen maar mijn interesse is altijd groot en ik zet er heel wat op mijn wensenlijstje. Een spiegelreflex camera, smartphone printer en HP chromebook heb ik alvast van mijn lijstje kunnen schrappen. Net zoals de iPhone XS Max! Yeah baby!

Eindelijk een nieuwe telefoon

Ik kan nooit wachten tot ik weer mijn abonnement mag verlengen en weer een nieuwe telefoon kan uitkiezen ook al is mijn oude telefoon vaak nog perfect. Het is gewoon fijn om na 2 lange jaren weer eens een nieuw toestel in handen te hebben. Ik ben gelukkig altijd heel zuinig op mijn telefoon dus wanneer ik een nieuwe krijg, heeft mijn jongste dochter nog wat aan mijn oude telefoon. Zij heeft een sim only abonnement en dat scheelt nogal in de kosten vergeleken met een abonnement in combinatie met telefoon. Je bespaart redelijk wat geld en zo kan ze wat meer zakgeld krijgen. Een mooi voordeel. Niet dat mijn dochter het er altijd mee eens is dat ze een, zoals zij het noemt een tweedehands telefoon krijgt, maar ze mag blij zijn dat ze er eentje heeft. Ja toch?

Ik doe alles met mijn telefoon

Waarom ik voor de iPhone XS max heb gekozen is heel simpel. Natuurlijk vooral om het grote scherm. Ik als Netflix addict kijk heel veel series via mijn telefoon dus met een groot scherm is het fijn kijken. Maar ik heb hem ook gekozen omdat ik verder bijna alles met mijn telefoon doe. Ik gebruik mijn laptop nog zelden.

Aan de achterkant van de iPhone Xs Max zitten twee 12-megapixels camera’s met flitser Eén heeft een wide-angle lens en beide lenzen zijn voorzien van optische beeldstabilisatie. De camera sensor zorgt ervoor dat er meer licht wordt opgevangen met nog scherpere foto’s als eindresultaat. Wat bij mij met selfies niet altijd in mijn voordeel is, soms schrik ik me rot. Pfff je ziet zelfs het kleinste detail, zelfs mijn poriën. Maar goed laten we het maar verder niet over selfies hebben, ik ben vast niet de enige die duizend selfies maakt en er maar één echte goede tussen zit.

Face ID

Aan de voorkant zit een 7-megapixel camera en deze heeft een snellere sensor gekregen waardoor Face ID voor het ontgrendelen van je toestel een stuk sneller werkt. En wat ben ik blij dat ik eindelijk Face ID heb. Zo kunnen mijn dochters lekker niet stiekem in mijn telefoon snuffelen. Heel fijn! En ook een groot voordeel is dat de batterij het langer volhoudt! Nog meer series kijken…

Je hebt het vast al door, ik ben superblij met mijn iPhone XS Max. Welke telefoon heb jij?

 

 Uitgelichtte stockfoto van Ho Chi Minh city

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.