Zenaida vlogt: DIY zelf slijm maken

4 0

Nieuwe hobby, zelf slijm maken

Zenaida, mijn jongste dochter heeft een nieuwe hobby. Vloggen tot ze erbij neervalt. Het begon met filmpjes maken via de app Musical.ly oftewel muziekvideo’s opnemen en delen om zoveel mogelijk likes te krijgen. Volgens mij heeft ze er wel honderd opgenomen! Om gillend gek van te worden af en toe. Naast die muziekfilmpjes opnemen heeft ze nog een hobby. Slijm maken met behulp van lijm, wasmiddel, lenzenvloeistof en al dat soort gekke dingen. Nog iets om gillend gek van te worden. Bij Action kennen ze nog net haar naam niet want de flesjes zijn niet aan te slepen…. Maar weet je het houd haar van de straat, ze is lekker bezig dus laat maar lekker gaan. Nu kwam ze op het idee om een vlog op te nemen hoe ze deze slijm maakt. Nou leuk meid doe je ding, mama bloggen jij vloggen. It’s all in the family!

Youtube kanaal

Ze heeft goed opgelet hoe de bekende vloggers te werk gaan, kan ook niet anders als je all day every day vaste klant van Youtube bent. Binnen no time had ze het filmpje gemaakt en moest mama een Youtube kanaal voor haar aanmaken en de vlog uploaden. Stiekem vind ik het ook wel supertof dat ze dit gewoon durft! Ik ben erg nieuwsgierig hoeveel mensen naar haar filmpje willen kijken en hoeveel views ze over een tijdje zal hebben. Ik heb haar ook zo ver gekregen dat ze eens in de zoveel tijd een vlog voor Save the Mama gaat opnemen om leuke dingen te reviewen. Yes! Een kind naar mijn hart!

Maar goed ze laat dus zien hoe je slijm maakt. Zij gebruikte hiervoor:

 • Lijm
 • Wasmiddel
 • Afwasmiddel
 • Lenzenvloeistof

Mocht je het leuk vinden kan je ook glitters en kleurstof toevoegen.

Zenaida zou het superleuk vinden als jij of je kids het filmpje bekijkt haar dan een duimpje geeft en abonneren mag natuurlijk ook. Het is haar allereerste vlog die online staat en dit was best een beetje spannend. Ik heb haar wel gezegd dat ze volgende keer wat meer mag lachen. Zullen we nu maar gaan kijken?

Hoe vinden jullie haar eerste vlog? Voor een 11-jarige én de eerste keer best goed gedaan toch? Mocht je nog tips hebben voor Zenaida dan lezen wij die graag! Deze mama gaat zich maar eens verdiepen in het wereldje van vloggen. Ohja vergeet het duimpje niet!

Neem jij weleens een vlog op?

4 Comments
 • Melany
  april 7, 2017

  Te gek gedaan!

 • Els
  april 8, 2017

  Wat leuk! Filmpjes hebben de toekomst!
  Els onlangs geplaatst…Handlettering #2: Oefenen met poster met tekstMy Profile

 • Jacqueline
  april 8, 2017

  Wat leuk gedaan zeg! Zeker voor een eerste keer, was het in één keer goed gegaan?
  Ik heb wel eens filmpjes gemaakt, meer instructiefilmpjes dan vlogs denk ik. Ook voor mijn werk heb ik bijvoorbeeld alles over de examinering via een filmpje uitgelegd.
  Heb wel 1 tip voor je dochter: de telefoon in de breedte houden bij het filmen. Dat doen echte vloggers ook, heb ik me laten vertellen. 😉
  Jacqueline onlangs geplaatst…Het werd weleens tijd: van babykamer naar tienerkamerMy Profile

  • Savethemama
   april 10, 2017

   Ja in 1 keer goed gegaan, haha dat zou mij niet lukken denk ik. Bedankt voor de tip, dat had ik haar ook al verteld voor de volgende keer. Maar de volgende keer ga ik het voor haar opnemen met mijn camera, dan heeft ze meteen betere kwaliteit ook.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.