Wat ik graag wil

0 0

Er zijn nog zoveel dingen wat ik nog graag zou willen doen of leren, maar waar ik gewoon nog niet aan toe ben gekomen. Te weinig tijd, te lui of er al van uit gaan dat ik het niet kan…

Wat ik graag wil en wat ik snel ga doen…

Mooiere foto’s maken
Ik heb al een jaartje een spiegelreflexcamera in mijn bezit maar weet eerlijk gezegd nog steeds niet hoe dat ding nou helemaal werkt. Zonde! Zou ik er wat meer interesse in tonen had ik mooiere foto’s voor mijn blog en kan ik mooie herinneringen vast leggen voor mijn meiden zodat ze later met veel plezier terug kunnen kijken.
Save the mama
Afvallen
Vanaf dat ik klein was ben ik altijd wel mollig geweest, en tijdens mijn zwangerschappen kwam ik makkelijk 18 kilo aan. Na mijn laatste zwangerschap 9 jaar geleden ben ik 21 kilo afgevallen ik begon toen met het ziekenhuis dieet en ging na een week verder met Sonja Bakker… Ja echt… Ik heb dat een hele tijd vol gehouden en ook na het dieten wist ik mijn gewicht op peil te houden. Totdat ik in een burnout terecht kwam, toen ging het helemaal fout, ik heb echt gevreten alsof mijn leven er vanaf hing. Slecht, super slecht maar op dat moment vond ik mijn troost in het eten van heel veel ongezonde dingen. Een jaar geleden gooide ik mijn leefstijl om en viel 12 kilo af, helaas gebeurde er toen in die periode een aantal verdrietige dingen en daardoor ging ik weer verkeerd eten. Emotie eten is a bitch! Ik ben nu weer op het punt dat alles beter kan en beter moet, dus weer gezonder en bewuster eten. Zo min mogelijk junkfood en zoetigheid, met een beetje wilskracht gaat het mij lukken. Wish me luck!

Meer sporten
Wie af wilt vallen moet ook sporten. En laat dit nou net niet mijn favoriete hobby zijn. Ik had vroeger op school al een hekel aan de gymlessen. Maar ik geloof best dat wanneer ik de smaak te pakken krijg en vooruitgang zie dat ik het waarschijnlijk ook nog leuk ga vinden en niet met tegenzin naar de sportschool ga… Laatst ben ik wel weer begonnen met 3 keer per week 45 minuten een stuk te lopen en dat voelt goed, ooit wil ik deze stukken kunnen hardlopen. Kleine stapjes voor uit!

New York!
Toen ik jonger was en nog thuis woonde zei ik altijd, ik stap alleen in een vliegtuig als deze naar Amerika vliegt. Tig jaar later heb ik nog nooit de binnenkant van een vliegtuig gezien en New York heeft mij nog nooit gezien lol. Maar dit is iets wat ik echt heel heel heel graag zou willen en snel ook!

New York

Bovenstaande dingen staan dus echt bovenaan mijn ‘wat ik graag wil’ lijstje… Gelukkig zijn het geen onmogelijke dingen, behalve dat New York wat geld gaat kosten maar daar kan ik voor sparen.

Wat zou jij graag nog willen doen of leren?

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.