The Hollywood Smile, ik werd uitgenodigd

0 0

Tandenbleek praktijk The Hollywood Smile

Een paar weken geleden tagde mijn man me in een bericht op Instagram. The Hollywood smile zocht bloggers en vloggers die in ruil voor een artikel of vlog een gratis VIP treatment wilden ondergaan. Nou vloggen doe ik niet maar bloggen wel. De naam zegt het eigenlijk al, The hollywood smile, is een tandenbleek praktijk en beschikken over de nieuwste en revolutionaire cosmetische tandenbleek technieken. 

Yes! Een VIP treatment

Het stond al heel lang op mijn lijstje om een keer mijn tanden te laten bleken dus ik stuurde ze een berichtje dat ik heel graag in aanmerking wilde komen voor een VIP treatment. Guess what!! Ik mocht komen! Ik ga je alvast vertellen dat ik geen voor en na foto ga plaatsen, ja helaas maar de voor foto was van slechte kwaliteit. Wat ik je wel ga vertellen is hoe je je meteen thuis voelt bij The Hollywood smile en hoe de behandeling eraan toe ging. 

Neerploffen in de relaxte stoelen

Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen door de dame waar ik eerder contact mee had gehad via Instagram. Na even een praatje te hebben gemaakt moest ik een formulier invullen met wat vragen. Daarna mocht ik naar de ruimte waar je geheel achterover kan neerploffen in de relaxte stoelen. Als eerste werd er gekeken welke kleur mijn tanden waren vóór het bleken, het nummer wat daar bij hoort schrijven ze op zodat na de behandeling bepaald kan worden hoeveel tinten je tanden lichter zijn geworden. Helaas konden ze het papiertje met het nummer aan het einde van de behandeling niet meer vinden dus dat was waarschijnlijk weggegooid. Ik weet dus niet precies hoeveel tinten lichter mijn tanden daadwerkelijk zijn geworden. Jammer, maar kan gebeuren. 

Ik kreeg de VIP treatment ter waarde van €85,-. 

  • Dat zijn 3 sessies van 25 minuten. 
  • Gemiddeld 4-10 tinten witter
  • 100 % Pijnloos en zonder bijwerkingen
  • Geschikt voor tanden met aanslag van o.a. koffie, thee, sigaretten, rode wijn
  • Behaal de maximale witheid binnen 1 behandeling mogelijk
  • Kies voor de opties voor en na polijsten voor het beste resultaat
  • De 3 sessies zijn in 1 behandeling

Ik zag er een beetje tegenop om zolang stil te moeten blijven liggen met mijn mond open maar de tijd vloog tot mijn verbazing best snel voorbij. Tijdens de sessies komt zo af en toe iemand bij je kijken of het nog goed gaat. En gelukkig krijg je een tissue voor het kwijlen haha. Ook krijg je een bril op die je ogen beschermt tegen het LED licht. 

The Hollywood Smile

The Hollywood Smile werkt uitsluitend met peroxidevrije tandenbleek gel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken op deze manier zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden en de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Je gebit tussen de 4 en 8 tinten lichter

Je tanden blijven gemiddeld 4-6 maanden wit. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter, daarna zal het langzaam weer verkleuren, afhankelijk van de levensstijl. Drink je veel koffie, thee en rode wijn en rook je veel sigaretten, dan zullen je tanden sneller verkleuren. Dan heb je dus sneller een nieuwe behandeling nodig.

Duidelijk verschil

Na de 3 sessies was het eindelijk zo ver om te kijken hoeveel lichter mijn tanden waren geworden. Je ziet wel duidelijk verschil en naar schatting was het bijna 4 tinten lichter. Nog niet helemaal naar mijn zin maar goed, ik rook, drink veel thee en dat al jarenlang dus het begin is er maar als ik snel weer een behandeling doe dan worden mijn tanden nog wat meer tinten opgelicht. Dus binnenkort maar weer een afspraak maken. 

Zou ik anderen ook aanbevelen om hun tanden te bleken bij The Hollywood smile? Yep, zeker weten! Het personeel is erg vriendelijk en alles word van tevoren duidelijk uitgelegd. Na het bleken zie je duidelijk resultaat. Ze gaan mij dus zeker weer terug zien! Wil jij meer weten over de behandelingen check dan zeker even de website van The Hollywood Smile.

Heb jij je tanden weleens laten bleken?

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking en kreeg ik een gratis behandeling in ruil voor een eerlijke review. 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.