Thank god het is vrijdag #6

4 0

Thank god het is vrijdag

Elke vrijdag een personal update “Thank god het is vrijdag” wat heb ik meegemaakt, welke leuke, interessante of lekkere linkjes kwam ik tegen, tips, foto’s en nog veel meer.

Tegengas

Ik heb niet zoveel geschreven de afgelopen dagen, het was een beetje een rare week. Sinds maandag ben ik na 6 weken thuis te hebben gezeten weer aan het werk gegaan. Die dag had ik ook een gesprek met hoe mijn opbouwschema eruit zou komen te zien. Ik was best een beetje zenuwachtig omdat ze van mij verwachtte dat ik binnen 3 weken 100% aan het werk zou zijn. Hierin heb ik een beetje tegengas gegeven want zo snel weer volledig aan het werk zou mij geen goed doen.

Naar mijn gevoel luisteren

Gelukkig wilden ze naar me luisteren en begon ik deze week met 2,5 uur werken. Elke week komt er een uur bij, maar misschien moet ik dat volgende week ook nog zo doen, gewoon 2,5 uur. Het valt erg zwaar om weer aan het werk te zijn, na die paar uurtjes ben ik kapot en heb ik last van zware koppijn, ik moet dan ook echt gaan liggen om te rusten. Het beste is denk ik naar mijn gevoel luisteren en het heel langzaam gaan opbouwen. Het voelt wel fijn om weer een soort van in de running te zijn dat wel.

Op zoek naar een vakantie

Ook ben ik de hele week elke dag uren bezig geweest met zoeken naar een vakantie. Zon zee en strand dat moest het worden. Via het reisbureau hadden we wel zo goed als geboekt maar wat ze ons niet hadden verteld was dat de accommodatie erg slechte recensies heeft. Zo las ik later dat zelfs “red mijn vakantie” daar langs was geweest. Nou dan wil ik daar niet zitten. Dus die vakantie naar Kos in Griekenland gecanceld. Omdat ik geen zin had om nog meer uren bij het reisbureau te hangen ben ik zelf online op zoek gegaan. De reis zou nu naar Spanje gaan. Santa Susanna… Zou ja want een dag later kregen we te horen dat de week die wij hadden geboekt niet meer beschikbaar was. Hoe dan? Echt ongelooflijk, uren zoeken voor niets geweest grrrr… Gisteren eindelijk wel een definitieve vakantie kunnen boeken. De reis gaat toch naar Kos en staat nu gelukkig ook vast. Dat scheelt weer stress! Ik heb er zin in, ik kan niet wachten!

Die tijd heb ik gehad

Begin juni kreeg ik van mijn zus een pot met 2 kleine baby wietplantjes. Ik rook het niet, die tijd heb ik gehad… Maar wel leuk voor de heb en kijken hoe groot ik ze kan krijgen. Nou ja ze… Ik heb er nog maar eentje, die andere heeft het helaas niet gered…snik… Op de tweede foto zie je hoe het andere plantje is gegroeid.

Thank god het is vrijdag

Thank god het is vrijdag

Bella

Op de uitgelichte foto zie je Bella onze dramaqueen, ik probeerde rustig mijn Mindfulness boek te lezen in het zonnetje die eindelijk tevoorschijn kwam. Maar dat lukte niet helemaal met mevrouw Bella naast mij.

Nou deze week dus niet veel geschreven, niet veel foto’s gemaakt en ook geen leuke linkjes. Volgende week beter! Thank god het is vrijdag, ik wens je een heerlijk zonnig weekend toe. Wat voor leuks ga je doen dit weekend?

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.