Thank god, het is vrijdag #2

2 0

Jaaaa het is vrijdag! Eindelijk! Ik ben toe aan het weekend! Elke vrijdag een personal update “Thank god het is vrijdag” waar ik soms schrijf over wat ik heb meegemaakt, misschien wel leuke linkjes, tips, foto’s en nog veel meer. Lees je mee?

Hormonen op hol

Het was weer een helse week met de hormonen. De ochtenden en avonden waren het ergste, de hormoonsuppletie moet dus nog aanslaan maar dat kan wel even duren. De dame in het ziekenhuis vertelde dat het binnen 1,5 week zou aanslaan maar dat lijkt me sterk. Ik heb gisteren heel veel zitten lezen via google en kwam terecht op een Amerikaanse website waar verteld werd dat het weleens 3 tot 6 weken kan duren, werkt het na 3 maanden nog steeds niet dan zal het waarschijnlijk helemaal niets voor mij doen. Daar ga ik niet van uit hoor, ik wacht gewoon af ik zal wel moeten. Wel balen dat de hormonen vaak roet in het eten gooien en ik na het werken niet veel puf meer heb om andere dingen te doen maar ook hier heb ik vertrouwen in dat dat weer goed gaat komen. I keep it positive!

Te druk!

Vorige week zaterdag wilden we ergens wat gaan eten, en op zaterdag is dat in Rotterdam best een hele onderneming om ergens een plekje voor 4 personen te vinden. Ten eerste lusten mijn meiden niet alles dus daar moeten we ook nog eens rekening mee houden, en ten tweede was het overal gewoon TE druk. We zijn ook nog even wezen kijken bij de Fenix foodfactory maar ook daar was het te druk dus helaas… Op de tweede foto een mooi uitzicht vanaf de achterkant van de foodfactory op “hotel New York”. Oh en op de uitgelichte foto zie je de mooie rozen die ik van mijn zus kreeg, lief he?

Fenix foodfactory

Hotel New York

Bloggen

Het bloggen gaat nog steeds niet lekker doordat ik zo loop te rommelen met mijn hormonen, maar ik wil mijn blog ook niet wéér op non actief zetten. Dus doe ik het nog steeds rustig aan, ik ga mezelf ook niet verplichten om op vaste dagen te bloggen want dat werkt alleen maar averechts op het moment. Komt goed! Oh maar wel vast op de zaterdag is er natuurlijk de “Keeping up with the bloggers” blogparty! Heb jij al meegedaan?

Ik hoop dat ik volgende week wat meer te melden heb en dat je danook weer komt lezen!

2 Comments
 • Bregje
  februari 12, 2016

  Oh meis, hopelijk slaat de boel gauw aan en ga je je elke dag beter voelen! Ik duim voor je. ❤
  Bregje onlangs geplaatst…Mijn zwangerschapsshootMy Profile

  • Savethemama
   februari 12, 2016

   Ik hoop het ook, ben er zo klaar mee. Thanks!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.