Review: Palmer’s raw shea handcréme

By 6 1

Awkward!

Sinds dat ik terug ben gekomen van vakantie is de huid van mijn handen erg droog, ruw en vervellen beide wijsvingers een beetje. Dat is toch raar, beide wijsvingers op dezelfde plek?! Awkward! Ik kocht een nieuwe handcréme, lees maar verder…

Luister…we gaan in en uit!

Afijn… Ik geef het gewoon eerlijk toe, ik ben na deze vakantie gewoon blut, broke, no money in my pockets. Zo platzak dat ik nog geeneens een cremmetje kan kopen voor mijn handen. Dus sleepte ik mijn man mét pinpas mee naar Kruidvat. Met voorbedachte rade want ik dacht dan kan ik ook meteen een paar nagellakjes in het mandje flikkeren, maar daar trapte hij helaas niet in. Hij weet onderhand wel dat wanneer ik eenmaal voor het nagellakschap sta ik niet tot rede vatbaar ben, mij afsluit voor mensen om mij heen en volledig geconcentreerd en besluiteloos een flesje nagellak ga staan uitkiezen. Nog voordat we bij Kruidvat naar binnen liepen zei hij, luister… we gaan in en uit! Pak je deodorant, zoek je handcréme, naar de kassa en done…

OK baas!

Met een zuur gezicht mompelde ik OK baas! Ik pakte twee deodorants en ging op zoek naar een nieuwe handcréme. Waarschijnlijk door de combinatie van zon, zee en zwembadwater voelen mijn handen momenteel aan als schuurpapier. IK haat schuurpapier ik kan er niet tegen en tegen ruwe handen al helemaal niet.

Binnen 3 minuten stonden we bij de kassa

Mijn oog viel op een tube van Palmer’s, ik heb al wel eens eerder een handcréme van Palmer’s gehad maar deze kende ik nog niet. Hebbuh!! Binnen 3 minuten stonden we bij de kassa, een record! Man blij…ik niet echt want ik had geen nagellak gescoord. Maar goed je kan geen mooie nageltjes hebben met handen die aanvoelen als schuurpapier dus eerst maar smeren met de Palmer’s raw shea hand cream. Des te sneller heb ik zachte handjes en kan ik mijn man een aai over zijn bol geven dan krijg ik vast wel nieuwe lakjes.

Palmer’s raw shea hand cream

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet zoveel reviews heb gedaan (komt verandering in) en omdat ik het gevoel heb dat ik alweer te veel aan het beppen ben heb ik het maar even makkelijk gemaakt voor jou én mezelf.

image

image

Op de foto de voorkant en de achterkant met de ingrediënten van de tube, scheelt mij weer uittypen. De handcréme bevat Raw shea butter, dit voedt en verzacht de huid. Marula olie, verbetert de textuur van je huid en het havermout extract kalmeert en verzacht irritaties. Verder is de créme vrij van parabenen, phthaletes, sulfaten, gluten, minerale oliën en kleurstoffen. Precies wat ik zocht!

image

image

image

Een aangenaam geurtje

Ik gebruik de Palmer’s handcréme nu 3 dagen maar na één keer gebruiken merkte ik al verschil. Ik liet mijn dochter aan mijn handen voelen, en zei voel hoe zacht ze nu zijn! OK ma, en het enige wat zij deed was draaien met haar ogen. Maar echt mijn handen zijn een stuk zachter en de droge vervellende plekken op mijn wijsvingers zijn ook veel minder. Na het insmeren voelen je handen een beetje glad en vettig aan maar dat trekt snel in je huid. Bovendien zit er een erg aangenaam geurtje aan de crème wat mij erg blij maakt. Je hebt niet veel nodig, gewoon een beetje ter grootte van een nootje. De tube kost €3,49 en past ook nog eens perfect in je tas! Dit is een blijvertje…

Gebruik jij weleens producten van Palmer’s?

Bewaren

Bewaren

6 Comments
 • Vlijtig Liesje
  augustus 23, 2016

  Volgens mij heb ik er ook wel eens handcreme van gekocht. Zeker in de winter krijg ik nog wel eens kloofjes. Maar volgens mij hielp het bij mij maar matig.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Bad Moms is ‘bad’My Profile

 • Dewi
  augustus 23, 2016

  Ik ken het niet, maar zie het wel vaak liggen. Ik vind het een lelijke verpakking, vandaar dat ik niet in de verleiding bent om het te kopen (errug he) Maar goed daar gaat het natuurlijk niet om. Het werkt en het helpt én het is cheap! In de winter heb ik echt handcrème nodig, dan zijn ze zo droog, dan heb ik vaak overal in huis tubbetjes liggen. Zal deze dan ook eens uitproberen!
  Dewi onlangs geplaatst…FruitwaterMy Profile

  • Savethemama
   augustus 27, 2016

   Ik merk nu wanneer ik ouder word mijn huid steeds meer verzorging nodig heeft, dus heb ik altijd wel crème in mijn tas. Het hele jaar door.

 • Hennie
  augustus 23, 2016

  Ik ken het merk niet, maar het klinkt niet verkeerd!
  En we kunnen nooit genoeg handcrème hebben. Als ik ze tegenkom, ga ik ze ook even nader bekijken. Prijs is ook zéér ok!
  Hennie onlangs geplaatst…Morgan Taylor | Pretty Woman & Must Have MauveMy Profile

  • Savethemama
   augustus 27, 2016

   Erg fijn prijsje inderdaad. Van het merk zijn er ook fijne bodylotions te vinden.

 • loes
  februari 12, 2017

  Oh ben ook helemaal verkocht aan deze handcreme. Zo fijn, zo zacht en het ruikt heerlijk. De hele dag door!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.