Persoonlijke update

0 0

Drukte

Meh! Het komt er maar niet van om weer regelmatig een blog update te plaatsen. Aan de ene kant baal ik daar van aan de andere kant niet, het geeft best veel rust om het bloggen (even) links te laten liggen aangezien ik genoeg drukte om mij heen en in het koppie heb. Maar aan de andere kant is het ook wel goed om weer iets op te pakken wat ik super leuk vind, mits er geen druk voor mij ontstaat. Vandaag weer een persoonlijke update.

Diëtiste

Ongeveer een maand geleden vertelde ik dat ik een afspraak zou hebben bij een diëtiste die mij zou gaan helpen met mijn voedingspatroon aan te passen. De hoofdreden hiervan was natuurlijk mijn hormoonhuishouding die overhoop ligt en als ik daarnaast ook nog eens zou afvallen is dat mooi meegenomen. Mijn diëtiste raadde mij aan om koolhydraatarm te gaan eten, eigenlijk had ik dit al verwacht, maar goed… Tóch heb ik voor koolhydraatbeperkt gekozen, ik gebruik hierbij de GOK boeken oftewel “Grip op koolhydraten”.

Grip op koolhydraten

Bij Grip op koolhydraten eet je je ontbijt en lunch en tussendoortjes wél koolhydraatarm (groene maaltijd) en bij je avondeten eet je weer wat meer koolhydraten (oranje maaltijd). Het basisboek had ik al een hele tijd in huis maar snapte er niet zo veel van, kookboek 1 & 2 heb ik er laatst bijbesteld. Nu, en ik ben zoooo blij, heb ik eindelijk mijn draai gevonden en snap ik hoe GOK werkt!

Energieker

En ik ga je vertellen… ik ben nog niet zolang bezig maar merk al heel veel verschil. Ik voel mij al wat energieker, heb momenteel weinig last van de hormoonwisselingen en ik ben ook nog eens 4,3 kilo afgevallen. Echt super! Ik hoop dat dit zo doorblijft lopen, het is goed vol te houden, er zijn zoveel lekkere dingen die je wél mag eten en ik mis de suiker totaal niet.

Paniekaanvallen

Voorlopig is mijn doel om hiermee door te gaan en misschien wel voor een heel lange tijd. Ook wil ik nog graag 10 kilo afvallen, maar dat komt vast goed. Het enige wat er nu tegenzit is dat doordat de hormoonsuppletie verkeerd aansloeg mijn paniekaanvallen weer volop terug zijn. Sucks bigtime! Maar ook daar gaan we weer mee aan de slag, ik laat mij hierdoor niet tegenhouden. Komt goed!

Niet vreemd opkijken

Oh enne mocht ik de smaak weer te pakken krijgen voor het bloggen, niet vreemd opkijken dat er heel veel lekkere updates voorbij zullen komen!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.