Nog meer Netflix, werken, aquajoggen en shoppen

0 0

Netflix verslaving

Nou zoals je vast al hebt gemerkt zit ik nog steeds niet in het blog ritme waar ik weer zo graag wil in komen. Misschien heb ik onbewust toch een beetje last gehad van een winterdip? Hmm ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat ik nog steeds niet van mijn Netflix verslaving af ben. Ik heb alweer een aantal series afgekeken. Binnenkort, en dat beloof ik echt, geef ik een update met aardig wat series waarvan ik vind dat jij ze ook moet kijken.

Nog even wennen

Naast het kijken van series op Netflix moet ik natuurlijk ook nog gewoon werken. En eindelijk is de laatste hectische periode aangebroken na een lange periode van verbouwingen en verhuizingen. Het is nu alleen nog even wennen aan alle veranderingen die zijn doorgevoerd en vermoedelijk kom ik dan toch echt weer toe aan het wekelijks bijhouden van mijn blog.

Aquajoggen

Gelukkig heb ik na werktijd en tussen Netflix door ook nog tijd om te sporten. Ik ben al een aantal keer wezen aquajoggen en wonder boven wonder vind ik het nog leuk ook. Je traint je hele lichaam, maar het is best zwaar. Vooral wanneer je ook nog met een soort halters oefeningen moet doen. Het is maar een uurtje, maar dat uurtje is echt genoeg om moe en voldaan naar huis te gaan.

Shoppen

Eindelijk is de lente in zicht, pfff dat werd tijd of niet? Dat betekent ook dat er weer geshopt mag worden voor lente en zomer outfits. Daar ging ik laatst eens goed voor zitten en kocht wat vestjes en enkelbroeken bij o.a. de Wildstore.nl en Zalando. Ik kan niet wachten tot ik het echt kan dragen. Heb zoveel zin in de lente! Jij ook?

Afbeelding via Shutterstock

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.