Netflix: Orphan Black

5 0

Pas in 2016!

OMG, ik kan wel janken! Afgelopen vrijdag heb ik op Netflix de voorlopig laatste aflevering gekeken van Orphan Black. Seizoen 4 schijnt pas ergens in 2016 online te komen, dit kan toch niet?! Hoe kom ik mijn dagen nou door zonder, Sarah, Cosima, Helena, Rachel, Allison, Mrs. S, en Felix?

Sarah en haar sestra’s

Heb je geen idee waar ik het over heb? Orphan Black is één van de redenen waarom jij je moet abonneren op Netflix. Wat een perfect bedachte serie is dit… Ik hou eigenlijk niet zo van science fiction maar dit is echt een uitzondering. De serie draait om Sarah Manning, wanneer zij op een treinstation een vrouw die verdomd veel op haar lijkt zelfmoord ziet plegen, pakt ze haar kans. Ze neemt de handtas van de vrouw mee en neemt zo haar leven over. Het arme meisje met weinig bezittingen en familie is nu ineens een rijke vrouw met een perfect huis, een knappe vriend en een job als politieagente. Maar al snel komt ze erachter dat ze een kloon is, dat ze meerdere zussen heeft die ook één voor één illegaal gekloond zijn en dat de jacht op hun geopend is. Samen met de andere klonen moet Sarah zichzelf en haar sestra’s in leven proberen te houden. Orphan black bevat heel veel mysteries… en erg veel klonen. Super spannend!!

You won’t regret it

Ik ga niet teveel verklappen, er zijn genoeg recensies geschreven. Ik zou zeggen ga zelf maar kijken. Dan snap je waarom ik nu wel kan janken dat ik zolang op het volgende seizoen moet wachten. You won’t regret it! Aan het eind van elke aflevering zit je weer met je mond open van de spanning op het puntje van je stoel en garandeer ik je dat je meteen de volgende gaat kijken. Just do it!

Dan ga ik even bedenken welke serie ik nu moet gaan kijken. Hebben jullie tips toevallig?

5 Comments
 • Vlijtig Liesje
  september 30, 2015

  Oh dat is zo balen als je serie ‘op’ is! Ik mis Orphan Black ook en zit eveneens te wachten op het nieuwe seizoen.

  Zelf vind ik de serie Nashville erg leuk, maar dat komt omdat ik van country houdt.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Verkoudheid of griep?My Profile

  • Savethemama
   september 30, 2015

   Ja erg balen! Nashville ken ik nog niet, zal eens kijken

 • Channa
  september 30, 2015

  Oooh ik baal ook enorm. Echt een fantastische serie!! Ik ben ook op zoek naar nieuwe tips 😉
  Channa onlangs geplaatst…Picnic: boodschappen gratis thuisbezorgd! #nieuwMy Profile

  • Savethemama
   september 30, 2015

   Duurt nog lang he haha…

 • Nathalie
  september 30, 2015

  Wij zijn er aan bezig. Wel een bizarre serie. Maar … spannend en je wil wel meer weten!
  Nathalie onlangs geplaatst…URBANminiSHOP | webshoptip + WINMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.